• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Yeni Windowslar(Win10/Win11) İçin Microsoft DirectX 9.0c (9.0a + 9.0b = 9.0c'dir) Desteği

TRWE_2012

Süper Moderatör
Üyelik Tarihi
2 Haz 2020
Konular
3,091
Mesajlar
5,890
MFC Puanı
20,830
ttQiW54.jpg

DirectX 9, Windows bilgisayarınızın çalışmasını sağlamak ve grafiksel olarak yoğun dosya ve programları görüntülemek için tasarlanmış bir uygulamadır.

Çoğu oyun ve uygulama, DirectX'i en azından bir sürümünü çalıştırmanızı gerektirir. DirectX 9, bu uygulamanın en eski sürümlerinden biridir. Donanımınızdan en iyi şekilde yararlanmanıza ve yoğun programları, oyunları ve grafiksel olarak zor dosyaları çalıştırmak için optimize etmenize yardımcı olur.

Görüntüler, 3D animasyonlar, ses ve çok daha fazlasını içerir.

Grafiksel olarak yoğun programların keyfini çıkarın

DirectX 9, gölgelendiricileri doğru ve ayrıntılı bir şekilde görüntülemesini sağlayan Üst Düzey Gölgelendirici Dili'ne sahiptir. Ayrıca, tam spektrumlu grafikler, videolar, 3D animasyonlar, ses, görüntüler ve daha fazlası dahil olmak üzere yoğun ve karmaşık multimedya öğelerini görüntülemenize yardımcı olacak çok gelişmiş bir araç ve özellik paketine sahiptir.

Günümüzde çoğu program muhtemelen DirectX'in daha yeni bir sürümüne sahip olmanızı gerektirecektir. Ancak, bazen, programları çalıştırırken "d3dx9_35.dll eksik olduğundan program başlatılamıyor" gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu durumda, yardımcı programı manuel olarak yeniden yüklemeniz gerekir, bu da bu uygulamanın kullanışlı olabileceği yerdir.

Başlangıçta, DX9, Windows XP ve 2003 programları için tasarlanmıştı, ancak bugün hala geçerli olan bazı yeteneklere sahipti. Bu araç zamanı için oldukça gelişmişti ve DirectShow 3D animasyonların ve karmaşık programların ve nesnelerin oluşturulmasını hızlandıracak. Windows XP için yapılmış olsa da, bu araç Windows 10 için de çalışacaktır.

Direct3D, yeni köşe ve piksel gölgelendirici 2.0 modelleri geliştirerek yardımcı olan düşük düzeyli grafik programlanabilirliğini geliştirir. Gerekirse bu aracı indirin, ancak muhtemelen DX'in daha yeni sürümlerine ihtiyacınız olacaktır.

Son Sözler

DirectX 9, donanımınızın grafiksel olarak yoğun programlar ve dosyalar çalıştırmasına izin verir ve öncelikle Windows XP için yapılmıştır.

Teknik detaylar

Dosya adı:directx_Jun2010_redist.exe
MD5 sağlama toplamı:7C1FC2021CF57FED3C25C9B03CD0C31A
Dosya boyutu:95,63 MB
Lisans: Serbest
Desteklenen İşletim Sistemi : Windows 11 / Windows 10 / Windows 8 / Windows 7
Koder : Microsoft Corp.

TRWE_2012 Kullanıcı Deneyim Teknik Bilgisi

DirectX 9.0c (tam paket)
Için geçerlidir:
Windows XP, XP 64-bit, Vista (tüm sürümler), Vista 64-bit, Windows 7,Windows Server 2003, Windows Server 2008,Windows 8.1,Windows 10 , Windows 11

Gereksinimleri

Windows XP, XP 64-bit, Vista (tüm sürümler), Vista 64-bit, Windows 7,Windows Server 2003, Windows Server 2008,Windows 8.1,Windows 10 , Windows 11

DirectX 9.0c en bilgisayarların multimedya deneyimleri geliştirmemize yardımcı olacaktır. DirectX Bu son sürümü multiplayer oyunlar için daha iyi güvenlik, güncellenmiş grafikler, daha hızlı kare hızları ve destek sunar. çalıştırırken ve programlar multimedya öğeleri tam renkli grafikleri, video, 3-D animasyon ve surround ses gibi zengin gösteren Ayrıca daha etkileyici ses özellikleri. Eğer sisteminizde yüklü DirectX daha önceki bir sürümünü olsaydı, yükleme aşağıdaki Sabit diskinizde boş alan çok az fark göreceksiniz. DirectX 9.0c önceki bir sürümü üzerine yazacaktır. Bu sürüm aynı zamanda küçük hatalar bir dizi giderir ve güvenlik güncelleştirmeleri içerir.

Önemli notlar:

Bu DirectX 'Redist' sürümüdür yani tüm dosyalar tek bir paket (aktif indirmek yerine) olarak indirilir.

Talimatlar:

Bir sistem yedekleme yapmak veya geri yükleme noktası. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra çift dosyasını tıklayın. Eğer Ayıklanan dosyaları yerleştirmek istediğiniz istenecek. Bu sadece geçici bir klasör - Direct X 9.0c Yükleme tamamlandıktan sonra bu dosyaları silebilirsiniz. Şimdi geçici bir klasöre gidin. Orada dosyaları çok olacak - koşmak DXSETUP.exe ve yükleme işleminin tamamlanmasını bekleyin. Gerekirse bilgisayarı yeniden başlatın. Şimdi geçici klasördeki dosyaları silebilirsiniz. Gelecekte kullanmak için, indirdiğiniz dosya tutabilir veya basitçe silebilirsiniz

DirectX çok önemli bir sistem bileşenidir. Bu işletim sistemi (!) Yeniden bir sistem / sistem kurtarma geri yapmadan kaldırılamaz.
sürümü sisteminizde DirectX ve ilgili diğer ipuçları yüklü geçerli olduğunu belirlemek için, DirectX bu sürümü Haziran 2010 yayımlanmıştır.

Ekran Görüntüsü (TRWE_2012)

NPgDF1i.jpg


İndirme :

HTML:
https://www.filecroco.com/download-directx-9/download/
 

TRWE_2012

Süper Moderatör
Üyelik Tarihi
2 Haz 2020
Konular
3,091
Mesajlar
5,890
MFC Puanı
20,830
Her temiz kurulumun ardından bunu her zaman sistemlerime kurmuşumdur.(Windows XP/7/Vista/8.1/10 ve WİNDOWS 11 PRO/HOME)

NOT:

Konuyu yönetimin izni ile "SABİTLİYORUM" zira önemli bir Windows bileşeni ve gerekli....
 
Üst