• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Yeni Yıl, Yeni Ruh (Öykü)

sermo21

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
3 Ocak 2022
Konular
3
Mesajlar
13
MFC Puanı
120
Güneşli bir sabah, Surabaya kentindeki sakinler kendi faaliyetlerini yürütüyor, bazıları satış yapıyor, bazıları çalışıyor ve bazıları da okuyor. Hepsi o sabah aktivitelerini yapmak için çok heyecanlıydılar. Ama heyecanlı görünmeyen bir sakin var, o da Aji. 25 yaşındaki adam, günlük rutininin çok sıkıcı olduğunu hissediyor, ancak bunun önüne geçilemiyor, Aji'nin geçimini sağlamak için çalışması gerekiyor.

28 Aralık'ta Aji, bir kozmetik firmasının ofisinde çalışıyordu. Şirketteki görevi Veri Girişi, işi satış raporlarını bilgisayara girmek, çıktısını alıp satış raporu olarak yöneticiye sunmaktır. Bir rapor sunmak için müdürün odasına giderken Aji, Susi'nin ofis masasında ağladığını gördü.

" Neyin var Susi? " Şaşırmış görünen Aji'ye sordu, " Seni ağlatan ne? " Aji'ye tekrar sordu.

" Ben Bram başka bir kadınla birlikte olduğunu görünce, " Susi cevap verdi gözyaşlarını silerek

" Belki sadece arkadaştırlar " dedi Aji

Susi , " Olamaz, doğrudan sarılıp öpüştüklerini gördüm " dedi.

" Çok üzgünüm, güçlü ve sabırlı umut ediyorum, " Aji dedi

Ardından Aji, raporu şirket müdürüne iletmeye devam etti. Odanın dışından müdürün bağırma sesi geldi. Görünüşe göre Aji menajeri tarafından azarlanıyor, bu Aji için gerçekten talihsiz bir durum.

" Yine azarlanıyorsun, değil mi? " dedi Susi, Aji odadan yeni çıktığında.

" Evet, sorun değil, normal, " diye yanıtladı Aji

" Bunu sonra birlikte eve gidelim, " Susi dedi

" Tamam, iyi, " diye yanıtladı Aji

Susi, Aji'nin çalıştığı ofiste bir çalışandır, şirketteki pozisyonu muhasebecidir. Aji bu kadından hoşlanıyor ama Susi'nin zaten Bram adında bir erkek arkadaşı olduğunu biliyor. Bram aynı zamanda Aji'nin lisedeki arkadaşıydı, bu yüzden Aji duygularını ancak gizli tutabilirdi.

Çalışma saatleri bittikten sonra Aji ve Susi birlikte eve giderler, ancak sohbet ederken kahve keyfi yapmak için önce bir kafede dururlar. Bu arada, kafe, çalıştıkları ofisten çok uzakta değildi.

" Demek Bram ile tanıştınız " diye sordu sohbeti başlatan Aji

" Evet Ji, ondan ayrıldım" diye yanıtladı Susi

" Onunla nasıl tanıştınız ? " diye tekrar Aji'ye sorun

" Üç gün önce Bram şüpheli, daha sonra onu bilmeden Bram izledi, onun başka bir kadınla çıkıyordu ortaya çıktı, " Susi yanıtladı.

Kafede bir saat sohbet ettikten sonra kafeden ayrıldılar, Aji Susi'yi motosikletle eve götürdü, ardından Aji eve gitti. Akşam saat 10.00'da, uyumak üzere olan Aji, aniden cep telefonunun çaldığını duydu, Aji'yi arayan Susi'ydi.

" Merhaba, iyi geceler " dedi Aji telefona cevap vererek

Susi telefonda " Merhaba Aji, uyuyor musun? " diye sordu.

" Henüz değil, neden hala uyumadın? " dedi Aji

Susi , " Henüz uykum yok " dedi.

Daha sonra saat 11.30'a kadar telefonda görüştüler. O zaman 31 Aralık'ta dağa gitmek için randevu alırlar, orada yeni yılı orada havai fişeklerin güzelliğini görerek kutlarlardı. Her yıl dağlarda bir havai fişek festivali vardır, bu yüzden erken ayrılırlar, böylece mahsur kalmazlar ve orada konaklama rezervasyonu yaptırabilirler.

31 Aralık gelmişti, Aji, Susi'yi motosikletiyle evinden aldı, sabah 07.00'de dağlara gittiler, oraya vardıklarında kalacakları bir otel odası ayarladılar. Odamız oldukça rahat ve temizdi.

Akşam saat 20.00'de festival başladı, müzik yüksek sesle geldi, bol miktarda yiyecek ve içecek mevcuttu, taze bir içeceğin tadını çıkardıktan sonra ikisi dans pistinde dans etti. DJ müziğinin tadını çıkardılar.

Susi , " Vay canına, dans etmekte de harikasın " dedi.

" Hayır, bu benim ilk seferim" dedi Aji

" Sizin hareketi Aji çok iyidir, " Susi dedi

Saat 11.30'da herkes dansı bıraktı ve havai fişeklerin yandığını görmek için yarım saat daha bekledi, herkes güzel havai fişekleri görmeyi dört gözle bekliyordu. Sonunda havai fişekler yakılana kadar, gökte patlayan ses duyuldu.

Aji , " Vay canına, çok güzel, ilk kez gördüm " dedi.

" Bu doğru mu?" Susi, "Daha önce hiç yılbaşı kutlamadın mı? " diye sordu Susie bir kez daha.

" Bunca zaman yılbaşında uyumayı seçtim, " diye yanıtladı Aji

Susi , " Aji, bu gece bana eşlik ettiğin ve eğlendirdiğin için teşekkür ederim, " dedi.

" Bir arkadaş olarak, üzgün olduğunu zaman sizi mutlu etmek için var " Aji dedi

" Çok naziksiniz, senin gibi, " Susi dedi

Bu sözleri duyan Aji bir an sessiz kaldı, adamın yüzü kızardı, bunu duyduğuna çok sevindi. Aji ilk defa böyle bir mutluluğu dinledi ve hissetti.

" Ben de senden uzun zamandır hoşlanıyorum " dedi Aji

" Bu doğru mu? " diye sordu Susi, sonra tekrar ekledi, " Bugünden itibaren benimsin, duygularımı asla incitme " dedi Susi.

" Söz veriyorum " dedi Aji

Susi, havai fişek festivalinde hemen Aji'ye sıkıca sarıldı. O zamandan beri, Aji'nin hayatı iyiye doğru değişti, özellikle çalıştığı yerdeki faaliyetleri konusunda daha hevesli çünkü ofiste sevdiği biri var. Susi, Aji'nin can damarıdır, artık kendini yalnız hissetmiyor çünkü Susi her zaman onun yanında. İkisi de Mart ayında evlenmeyi planlıyor.
Son.
 
Üst