• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

YouTube çöktü, YouTube neden çöktü?

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,468
MFC Puanı
34,670

YouTube çöktü, YouTube neden çöktü?

Youtube çöktü mü, neden açılmıyor? Youtube çalışmıyor 12 Kasım

Youtube'un Twitter sayfasından erişim problemiyle ilgili açıklama geldi. Sorunun düzeltilmesi için çalışmaların devam ettiğini belirten paylaşımda, "YouTube'da video izleme sorunu yaşayan tek siz değilsiniz. Ekibimiz sorunun farkında ve çözmek için çalışıyor. Güncellemeleri buradan paylaşıyor olacağız." ifadeleri kullanıldı.



If you're having trouble watching videos on YouTube right now, you're not alone – our team is aware of the issue and working on a fix. We'll follow up here with any updates.

— TeamYouTube (@TeamYouTube) November 12, 2020


ERİŞİM SORUNU DÜZELDİ

Yaklaşık olarak bir buçuk saat süren video erişim sorununun ardından Youtube eski haline döndü. Yapılan çalışma sonrası Youtube'da video sorunu düzeltildi.

YOUTUBE'IN ÇÖKMESİ SOSYAL MEDYADA YANKILANDI

Youtube'da yaşanan sorunu Twitter'da kullanıcılar dile getirdi. Birçok kullanıcı, sorunun kaynağı ile ilgili çok sayıda paylaşım yaptı.

.
YouTube çöktü mü sorusu, yaşanan erişim sıkıntısı dolayısıyla pek çok vatandaşın araştırdığı konu olmaya başladı. İnternet üzerinden YouTube çöktü mü ve neden açılmıyor sorusu ile konuya yanıt arayan kullanıcılar, sorununun temelini öğrenmek istiyor. Peki, YouTube çöktü mü ve neden açılmıyor? İşte, YouTube çöktü mü ve neden yavaş sorusu hakkında detaylı bilgiler.



ALINTIDIR.​
 

Su°

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
18 Tem 2016
Konular
4
Mesajlar
373
MFC Puanı
6,440
Sanırım gece saatlerinde çökmüş ben farketmedim bile sorun hallolmuş ?
 
Üst