• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Güncel Nintendo Switch 2 çıkış tarihi belli oldu

Pamira

Moderatör
İçerik Üreticisi
Üyelik Tarihi
22 May 2019
Konular
2,801
Mesajlar
9,706
MFC Puanı
60,560
Switch 2'nin özellikleri ve teknik detayları konusunda ise şirket sırlarını korumaya devam ediyor. Ancak, bazı sızan bilgiler cihazın ekran tercihi hakkında önemli ipuçları sunuyor. Nintendo'nun OLED ekran yerine, Switch 2'de daha uygun maliyetli bir seçenek olan LCD paneli tercih etmeyi düşündüğü bildiriliyor.

Nintendo Switch 2 çıkış tarihi belli oldu

Bu ekran değişikliğinin ardındaki temel neden, cihazın üretim maliyetlerini düşürerek, tüketicilere daha uygun fiyatlı bir seçenek sunma isteği olabilir. OLED teknolojisinin kalitesi ve görsel performansı, oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyan önemli bir özellik olmakla birlikte, daha yüksek maliyetlere neden olabiliyor. Nintendo'nun LCD panel tercihi, bu durumda, oyun severlere daha hesaplı bir fiyatla ulaşabilme imkanı tanıyarak, konsolu daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaştırma hedefine işaret ediyor.

Switch 2'nin çıkış tarihinin ve ekran tercihinin sızdırılması oyun severleri bir hayli heyecanlandırdı. İlk nesil Nintendo Switch, oyun severler tarafından geniş bir beğeniyle karşılanmış ve büyük bir başarı elde etmişti. Switch 2'nin geliştirilmiş özellikleri, daha iyi performans ve görsel deneyim sunma potansiyeli, şirket açısından bir dönüm noktası olabilir.

Japon teknoloji devi, Switch 2'nin geliştirme sürecini nihayete erdirmeye oldukça yakın. Önemli kaynaklardan gelen detaylar, cihazın beklenen çıkış tarihini 2024 yılının üçüncü çeyreği olarak işaret ediyor.
 

_bigguy_

Süper Moderatör
İçerik Üreticisi
Üyelik Tarihi
9 Eyl 2022
Konular
22
Mesajlar
4,485
MFC Puanı
41,540
Paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık 👍
 
Üst