• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Güncel Samsung akıllı yüzük konusunda bir hayli hevesli gibi görünüyor

Pamira

Moderatör
İçerik Üreticisi
Üyelik Tarihi
22 May 2019
Konular
2,801
Mesajlar
9,706
MFC Puanı
60,560
Samsung, ilk olarak yüzük için gerekli olan PCB donanımının geliştirilmesine başladı. Eğer her şey planladığı gibi ilerlerse, yakın bir zamanda bu projenin ilk prototipini görebiliriz. Bu aşamadan sonra, Samsung yüzüğün gerçekten uygulanabilir bir ürün olup olmadığına karar verecek.

Samsung akıllı yüzük konusunda bir hayli hevesli gibi görünüyor

Galaxy Ring hakkındaki söylentiler bir süredir internet üzerinde dolaşıyor. Ancak, bu konuda birkaç küçük bilgi parçası ve patent bilgisi dışında önemli bir güncelleme bulunmamaktadır. Bu yılın başında 'Galaxy Ring' adıyla bir marka tescili yapıldığı bilgisi The Elec tarafından rapor edilmiştir. Bu akıllı yüzük, Oura'nın giyilebilir ürünleri ile rekabet edecek. Ayrıca Samsung'un sağlık uygulamasında da bir akıllı yüzükten bahsedilmiştir.

Galaxy Ring dışında bir dizi başka marka tescili de yapılmış. Bunlar arasında Galaxy Circle, Galaxy Index, Galaxy Insight, Galaxy One, Galaxy Pulse ve Galaxy Rhythm bulunuyor. Akıllı yüzüklerin, kullanıcının vücuduna daha sıkı ve yakın bir şekilde giyilebilmesi sebebiyle, sağlık vital belirtilerini izlemede akıllı saatlere kıyasla daha doğru olacağı düşünülüyor.
 

Winter

Forum Yöneticisi
Üyelik Tarihi
20 Haz 2022
Konular
176
Mesajlar
4,427
MFC Puanı
41,820
Yakında direkt kafamıza takıcaklar akıllı cihazları :)
 
Üst