Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hamur işi yemekler ve aperatifler ile mutfak dünyasını geniş tutan Anadolu insanı, mantı yemeği ile de hem hamuru, hem eti, hem de baharatları buluşturmayı başarmıştır. Klasik olarak mantı, çeşitli baharatlarla çeşnilendirilmiş kıymanın, küçük şekilde açılan hamur parçalarının içine konulması...
Tırtıl Mantarı Nedir? Nerelerde Bulunur? Faydaları Nelerdir?
Bugüne kadar mantarın pek çok çeşidini duymuş olabilirsiniz. Peki ya tırtıl mantarı? Ölü bir tırtılın kafasında yetişiyor ve kilosu 20 bin dolara satılıyor desek?
İnanması güç değil mi ? Oldukça pahalı ama bir o kadar da...