• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

otlu

  1. OBERON

    Gelincik Otlu Sakız Kabağı

    Şubat sonu itibarıyla Mart ve Nisan ayları gelincik otu zamanıdır. Çiçeğe dönüşü erkendir, Nisan sonuyla renklenmeye başlar. Kendine özgü ama çok da baskın olmayan karakteristik bir kokusu vardır. Böreği özeldir. Meraklısı hiç başka ot karıştırmadan sırf gelincik böreği pişirir. Kavurması ve...
  2. OBERON

    Isırgan Otlu Ekmek

    Malzemeler 1 çay bardağı eritilmiş margarin 2 yemek kaşığı kuru pakmaya 6 su bardağı un 1 çay bardağı yoğurt 3 adet yumurta 1 su bardağı ılık süt 1 çay kaşığı tuz 3 adet kurutulmuş kırmızı biber 6 dal taze soğan 1 demet ısırgan otu 2 adet haşlanmış patates Yarım su bardağı siyah zeytin Yarım su...
Üst