• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.
Üyelik Tarihi
11 Mar 2015
Konular
1,897
Mesajlar
3,366
MFC Puanı
15,160
2018 deri etek trendleri



Yüzyıllardır hayatımızda olan deri parçalar 2018 kışında albenisini yükselterek giriyor. Deri eteklerin revaçta olduğu koleksiyonlarda, siyah renk baskın olsa da, sarıdan kırmızıya her rengini rahatlıkla bulabilirsiniz.

Yıllardır modası hiç geçmeyen deri etekler 2018 kış sezonunda altın çağını yaşayacak. Siyah baskın olsa da, mor, kırmızı, yeşil gibi tonları neredeyse her markanın koleksiyonunda görmek mümkün.

Asil, feminen ve seksi bir etki yaratan etekler Hollywood ünlülerini de etkisi almış durumda. Adriana Lima, Olivia Palermo, Naomi Watts, Miley Cyrus, Kate Moss, Karlie Kloss, Gisele Bundchen, Angelina Jolie gibi isimler son dönemlerde sıkça deri etek kullanıyor.



Karlie Kloss

Tasarımcıların elinde birer sanat eserine dönüşerek yeni bir karakter kazanan deri etekleri, moda haftalarında ve sokak stilinde görebiliyoruz. İşte gündüzden geceye şıklığınızı tamamlayacak deri etekler….













 
Üst