Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

40 Yaşındasın ! ..

NunveyLa

ßir Tarafta güLüşün var,Sırtımda kanLı ßıçağın..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    312
Kirk Yasindasin, Dilset Almanya Finali - YouTube

Gozlerınden cıkan o yaslara kurban olayım Kucuk sabi. Oyle guzel anlatmıskı Ben suan agladım. Allah'ım Peygamber efendımız ( s.a.v ) Yolundan ayırma bızı Yalvarıyorum Ayırma.. Onun sut annesı bıle yok ıken Bızım annelerımız basımızda Bız bazen onların o elı opulesı annelerımızın degerını bılmıyoruz ... Izlemenızı onerıyorum Saygıdeger Kardeslerım . .
Keyıflı forumlar ..

Behice

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Bir nebze olsun, imanı olan şu gönüllerde.. Şu küçük kızın dile getirdiği bu gerçeklerde, gözlerden gözyaşı akmamasına imkan yok.. Paylaşım için teşekkürler, Allah razı olsun.

Lady

Özel Üye
Özel Üye
  • MFC Puanı
    726
Masallah, cok güzel söylemis :)

Rottenlifes

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Mükemmel...!!! Dursun Ali Erzincanlı'dan dinleyince insanın gözleri ayrı bir doluyor...

NunveyLa

ßir Tarafta güLüşün var,Sırtımda kanLı ßıçağın..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    312
Kesınlıkle .. yerı gıtmez lakın bu o kadar guzel seslendırmıs kı ..

Ela

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6
Bugün farklı bir ağızdan dinlemiştim. Diken diken olmakla beraber gözyaşlarımı tutamadım.. :) Bu küçük bayanda çok güzel seslendirmiş, ağzına diline sağlık..

Üst Alt