Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

  • Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

9 aylık bebeğini boğarak öldürdü

MeLiNNa

MFC Üyesi
  • Üyelik Tarihi
    11 Nis 2008
  • Mesajlar
    987
  • MFC Puanı
    33
Küçükçekmece dün meydana gelen olayda, cinnet getirdiği öne sürülen anne, 9 aylık bebeğini boğarak öldürdü.

23 yaşındaki Elif G. önceki akşam eşi İsmail G.'le tartıştı. Karı koca tartıştıktan sonra geceyi ayrı odalarda geçirdi. Cinnet getirdiği iddia edilen anne Elif G., 9 aylık bebeği Zeynep Nisa'yı boğarak öldürdü.

Elif G., sabah saatlerinde Küçükçekmece Asayiş Büro Amirliği'ne giderek teslim oldu. Sabah uyanan ve bebeğinin nefes almadığını gören baba ise Zeynep Nisa’yı yakında bulunan bir özel hastaneye kaldırdı. Doktorlar küçük bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Hastaneye gelen savcının incelemesinin ardından Zeynep bebeğin cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.Elif G.’ün ilk ifadesinde eşinin kendisine şiddet uyguladığını ve bu nedenle cinnet getirdiğini söylediği öğrenildi. Katil anne çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Üst Alt