Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

  • Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Başak Burcu 20.10.2012

Asia

"ɦüȥüɲƙɪ єɲ çơƙ ɣʌƙɪşʌɲɗɪɾ ƅɪȥє!!!"
MFC Üyesi
  • Üyelik Tarihi
    4 Eki 2012
  • Mesajlar
    883
  • MFC Puanı
    120
Birkaç gün kadar olumsuz etkiler alacaksınız. Ama korkmayın. Olumsuz etkilerin görüleceği ilk gün bugün olacak. Bazı konularda kapılacağınız çelişkiler, huzursuz bir yapı sergilemenize sebep olabilir. Bunun yanında huzursuzluk ve gerginlik olabilir. Özellikle hoşlanacağınız düşünülerek yapılan davranışlara ters tepki göstermemeye çalışmalısınız. Bugün toplumdan uzaklaşma ihtiyacı duyabilirsiniz.
 
Üst Alt