-
- Üyelik Tarihi
- 2 Ağu 2016
-
- Mesajlar
- 11,694
-
- MFC Puanı
- -894
Bu pratik bilgiler hayatımızı oldukça kolaylaştıracak! Haydi bir göz atalım.
Yemek yaparken soğanlarınızın kararmaması için biraz un serperseniz soğanlarınız kararmayacaktır,Pişirdiğiniz etlerin daha lezzetli olması için limonlu suda pişirin.
Sütünüzü kaynatırken biraz karbonat atasanız hem çabuk bozulmaz, hem de çabuk bozulmaz hem de kolay
hazmedilir.
Ekmeğinizin küflenmemesi için ekmek kutusuna tuz koymalıyız.
Patatesi haşlarken 1 kaşık sirke koyarsanız rengi hem sarı olur, hem de lezzetli olur.
Halının renginin canlanması için son durulama suyuna 1 kaşık sirke koymalıyız.
Bulaşıklarınızın daha kolay temizlenmesi için bulaşık suyuna 1 kaşık sirke ilave edelim.
Çiçeklerimize kaynattığınız yumurtaların suyunu koyarsak çiçeklerimiz çok güzel canlanır.
Çay lekesi olan çamaşırlarınızı limon suyuyla silerseniz yıkayınca kolayca çıktığını göreceksiniz.
Pişirdiğiniz kek kalıbından çıkmıyorsa, kalıbın altına ıslak bez koyun kolayca çıktığını göreceksiniz.
Ütü de sararan çamaşırları oksijenli su ile silebilirsiniz.
Karnı baharı haşlarken, haşlama suyuna süt ilave edersek, hem kötü kokmaz hem de rengi bembeyaz olur.
Çamaşırdaki pas lekesi için, lekenin üzerine limon damlatıp ütülenir ve yıkanır lekenin çıktığını göreceksiniz.
Soğan doğrarken gözlerinizin yanmaması için suyun içinde soymanız gerektiğini biliyor musunuz?
Farelerle başınız dertteyse, onların gezdiği yerlere nane yağı sürün.
Balık kokan tavayı limonla ovup öyle yıkayın kokudan eser kalmayacaktır.
Mantar sotenizin kararmaması için kapağını açık bırakın. Hem de mantarlarda su koyvermezler.
Ekmeğinizin küflenmemesi için ekmek kutunuzu ara sıra sirkeli su ile silelim.
Arı sokmalarında ve sinek ısırmalarında kesme şekeri ıslatın ve ısırılan yere bastırın zehiri çekecektir.
Yemek yaparken soğanlarınızın kararmaması için biraz un serperseniz soğanlarınız kararmayacaktır,Pişirdiğiniz etlerin daha lezzetli olması için limonlu suda pişirin.
Sütünüzü kaynatırken biraz karbonat atasanız hem çabuk bozulmaz, hem de çabuk bozulmaz hem de kolay
hazmedilir.
Ekmeğinizin küflenmemesi için ekmek kutusuna tuz koymalıyız.
Patatesi haşlarken 1 kaşık sirke koyarsanız rengi hem sarı olur, hem de lezzetli olur.
Halının renginin canlanması için son durulama suyuna 1 kaşık sirke koymalıyız.
Bulaşıklarınızın daha kolay temizlenmesi için bulaşık suyuna 1 kaşık sirke ilave edelim.
Çiçeklerimize kaynattığınız yumurtaların suyunu koyarsak çiçeklerimiz çok güzel canlanır.
Çay lekesi olan çamaşırlarınızı limon suyuyla silerseniz yıkayınca kolayca çıktığını göreceksiniz.
Pişirdiğiniz kek kalıbından çıkmıyorsa, kalıbın altına ıslak bez koyun kolayca çıktığını göreceksiniz.
Ütü de sararan çamaşırları oksijenli su ile silebilirsiniz.
Karnı baharı haşlarken, haşlama suyuna süt ilave edersek, hem kötü kokmaz hem de rengi bembeyaz olur.
Çamaşırdaki pas lekesi için, lekenin üzerine limon damlatıp ütülenir ve yıkanır lekenin çıktığını göreceksiniz.
Soğan doğrarken gözlerinizin yanmaması için suyun içinde soymanız gerektiğini biliyor musunuz?
Farelerle başınız dertteyse, onların gezdiği yerlere nane yağı sürün.
Balık kokan tavayı limonla ovup öyle yıkayın kokudan eser kalmayacaktır.
Mantar sotenizin kararmaması için kapağını açık bırakın. Hem de mantarlarda su koyvermezler.
Ekmeğinizin küflenmemesi için ekmek kutunuzu ara sıra sirkeli su ile silelim.
Arı sokmalarında ve sinek ısırmalarında kesme şekeri ıslatın ve ısırılan yere bastırın zehiri çekecektir.