Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Beğeni Sistemi Kullanım İpuçları

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    21,247
Merhaba sevgili MegaForum.Com üye ve yöneticileri;

Size bu konuda Beğeni Sistemi ile ilgili bilgi ve ipuçlarını vereceğim.

Öncelikle artık forumumuzda vBSeo kullanmıyoruz, onun yerine DBSeo kullanıyoruz. vBSeo'dan vazgeçince, vBSeo'ya ait olan ve vBulletin Forum sahiplerinin %99'una yakın kişinin kullandığı vBSeo Like ( Beğen Eklentisi) özelliğide artık olmayacaktır.

Fakat sizlerin alıştığı bu sistemi biz bozmak istemedik. Bu yüzden eskiden her forumda kullanılan Teşekkür Eklentisi (Post Thank You Hack) ve Tepki Eklentisi (Post Groan Hack) tarafımdan özel olarak editlenerek 2 sistemde alıştığınız vBSeo Like sistemine benzetilmiştir. Böylelikle bu konudada yabancılık hissetmemiş olacaksınız. Alttaki resimden inceleyebilirsiniz.

Peki diyeceksiniz biz eskiden vBSeo'da mesajlarımıza yapılan beğenileri bildirim olarak alıyorduk, burada nasıl alacağız?

Bunuda düşünerekten mesajlarınıza yapılan beğenileri bildirim almanız için size kolaylık sağladık,

Bundan sonra mesajlarınızı yapılan beğenileri bildirim olarak alabileceksiniz, peki bildirimlerinizi nasıl göreceksiniz?

Arkadaşlar mesajlarınıza yapılan son 25 bildirimi şu linkten görebileceksiniz(Bildirim aldığınızda bildirime tıkladığınzda sizi yönlendirecek link zaten bu linktir):

http://www.megaforum.com/begeni-bildirim.php

Tüm bunlar tamamda peki ya bildirimlerden rahatsızsak ve bildirim almak istemiyorsak ne yapacağız? Şu adımları uygulamalısınız;

Kontrol Paneliniz / Seçenekleri Düzenle

Ayar sayfanıza geldiğinizde Konu gösterim ayarlarının hemen üstünde alttaki resimdeki gibi göreceksiniz. Ordaki tıkı kaldırıp kaydederseniz bildirim almayacaksınız. Eğer bildirim almak istiyorsanızda o boşluğun tıklı olması gerekiyor.

Bu sisteme kolayca alışmanızı umuyorum,

Yeni bir konuda görüşmek üzere, herkese iyi forumlar.

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777

Bende sorun yok daha önce işaretlemiştim. Teşekkürler Pisadam.

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    165,943
emeğine sağlık kardeşim. bravo

DeStina

Her Nasip Vaktine Esirdir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,810
güzel olmuş.emeğinize sağlık.

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    3,016
Adam uğraşıyor vallahi :) helal oldun Pisadam en çok kurumsal bir şekilde olayları açıklıyor veya soru soruyor , soruları cevaplıyorsun. Yazım dilinde oldukça kuvvetli ellerine dağlık üstad :)

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    21,247
Sende gelecek görüyorum @Pisadam :D

Ah bende sende bir gelecek görebilsem ben geleceğimden vazgeçerim :D Şaka kardeşim şaka eyw.

Adam uğraşıyor vallahi :) helal oldun @Pisadam en çok kurumsal bir şekilde olayları açıklıyor veya soru soruyor , soruları cevaplıyorsun. Yazım dilinde oldukça kuvvetli ellerine dağlık üstad :)

Bu yönde bir yorumu ilk kez görüyorum beğendiğin için teşekkür ederim kardeşim.

İlgi gösterip yorum yapan tüm arkadaşlarada ayrıca teşekkür ederim

Üst Alt