Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

benle ilgileninnnnnn

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
açlıktan köpük kusuyom ne parası zaten sabah gelen kredi kartı ekstresini görünce bi posta kalpten gittim geldim hala para diyon .s.s

bugün bana yarın sana :((((

Maaşa zam yapmamak icin kırk dereden su getiren patron kadar ağladın sabah sabah illa beleşe getirecen :d
Sonuçta bizde bi kalp tasıyoruz ne yapalım buda bizden olsun :D

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
Maaşa zam yapmamak icin kırk dereden su getiren patron kadar ağladın sabah sabah illa beleşe getirecen :d

allah razı olsun allah ne muradın varsa versin valla çok duygusallaştımmmm :((( akşam olsa da ağlasam, müşterilerin yanında makyajım akıyo biliyon mu .s.s

Sheeran

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    92
Para demeyin bana ayin 15 gelmiyor bu nisan ne kadar darbogazdayım ben siz biliyosunuz :/
Sarki yetenegim de yok ki oturayim calayim söyleyeyim topluyayim manileri:(

AlcatrazZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    636

sonuçta kayserinin havasından suyundan içti olacak o kadar :D
nutellayı tepeleme 11 kaşık yedikten sonra ağlamayı başarabilirsen hakkattteennnn aşkk olsunnn mekaa bilişim yaaa... :D
tamam nan dur sana birini bulucaz sarı kafa...

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
ayın 1-11-15-17-18-21'inde ödemelerim var gençler, forumda oynadığımız rep oyunları halt etmiş yanında sövayvirdekiler hele haline şükreder nası bi tamamlama psikolojisi anlatamam :honk:

Üst Alt