Bentenoyunu.com, Ben Ten'e ait tüm oyunları bulabileceğiniz bir oyun deposudur. Onlarca kategoride incelenebilecek Ben Ten oyunlarını bir tık ile size sunan bentenoyunu.com, tamamen ücretsizdir. Ben Ten'in macera, yarış, zeka ve strateji oyunları başta olmak üzere bugüne kadar çıkmış tüm oyunları bentenoyunu.com'dadır. Bentenoyunu.com sadece Benten Oyunu ile kalmayıp birçok kategoride de oyunlar sunmaktadır.
Bentenoyunu.com kendine amaç olarak; internet kullanıcılarına en iyi Ayrıca Benten Oyunları sunmayı koymaktadır. Bu doğrultuda en iyi görüntü kalitelerinde ve kullanımı kolay oyunları barındırmaktadır. Çocukların rahatlıkla oynayabileceği kontroller bentenoyunu.com'u bir adım daha öne geçirmektedir. İnternet ortamındaki birçok oyun çocukların ruhsal ve zekasal gelişiminde olumsuz etkiler yaratmaktadır. Bu duruma bentenoyunu.com'da rastlayamazsınız. Bentenoyunu.com, Ben Ten oyunları içerisinde çocukların ruhsal ve zekasal gelişimine ters etki yapacak oyunları barındırmaz. Bentenoyunu.com'a oyunlar eklenirken iyi bir süzgeçten geçirilir.