-
-
-
- MFC Puanı
- 79

microsoft , Bing arama motorunun yeni uygulamasını yayınladı. Uygulama sadece android ve ios işletim sistemleri için yayınlanırken Windows Phone 7 ler ve BlackBerry telefonlar yeni uygulamadan yararlanamıyor.
HTML5 ile geliştirilen uygulama , Bing in hemen hemen her özelliğini kolay kullanma imkanı veriyor. Aramaları normal yaptığı gibi aynı zamanda ----- , görsel ya da harita olarak da ayrıca aratmak mümkün. Uygulamanın tasarımı da aslında Windows Phone 7 de ki uygulamalara oldukça benziyor.
Eğer arama motoru olarak Bing i kullanıyorsanız ve android ya da ios işletim sistemli telefonunuz varsa uygulama işinizi görecektir.microsoft , Windows Phone 7 ve BlackBerry için uygulamanın geliştirilmeye devam ettiğini ve ilerleyen dönemde yayınlanacağını açıkladı.
Eğer arama motoru olarak Bing i kullanıyorsanız ve android ya da ios işletim sistemli telefonunuz varsa uygulama işinizi görecektir.microsoft , Windows Phone 7 ve BlackBerry için uygulamanın geliştirilmeye devam ettiğini ve ilerleyen dönemde yayınlanacağını açıkladı.