Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Bir Erkeğin Öğütleri

DarkWoman

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    58,672
Erkekler çok konuşmuyor gibi görünseler bile içlerinden geçirdikleri bir sürü cümle var.

Bir erkekten gelen öğütleri dikkate almak ister misiniz?

-Bana erkekler kadınlardan ne ister diye sorma.Mümkünse kendin bunu keşfet.

-Şuan ne düşünüyorsun sorusuna asla gerçek cevabı alamayacaksın. Bence sormaktan vazgeç.

-Tuvalete girdiğinde kapıyı kapatmamandan rahatsız oluyorum. Birbirimize karşı rahat olmamız bu kadar da rahat olabilmen anlamına gelmiyor.

-Arkadaşlarımın önünde her zaman inkâr edeceğim ama sinema kuyruğunda elimi sıkıca tutman çok hoşuma gidiyor.

-Yalan söylediğinde ard arda çok fazla cümle kuruyor ve gereksiz detay veriyorsun. Bunu artık anlayabiliyorum.

-Annen ile aram iyi olabilir ancak derinlemesine bir bağ kurmam konusunda ısrarcı olmaktan vazgeç.

-Yakın arkadaşının saç modelini değiştirmesi beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Bu konuda 15 dakika konuşacağına harika bir hamburger yapsan sana daha çok hayran kalırım.

Üst Alt