• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Bir İnsan Sevgilisi Olduğu Halde Bunu Neden Saklar ?

Bu konu gözden kaçmış sanırım yada forumlar birleşince mesajlarımız uçmuş olabilir.

Bilmem erkeklere sormak lazım lostum dostum.

ceoLayn Hangi ruh halinde açtın bu konuyu sen? Merak ettim. :)

Her iki cins içinde geçerli olup ihtiyaçlar yeterınce karşılanmadıgı durumda ortaya cıkar :D İnsan dogasına uygun kaçınılmaz sondur.

3-5 tane daha olsun diye. fazla mâl göz çıkarmaz mantığı. biri biterse yedeği bulunsun hesabı

Bu konu gözden kaçmış sanırım yada forumlar birleşince mesajlarımız uçmuş olabilir.

Bilmem erkeklere sormak lazım lostum dostum.

ceoLayn Hangi ruh halinde açtın bu konuyu sen? Merak ettim. :)

14 ocak 2014te ne oldu acaba bi an durdum düşündüm de hatırlayamadım valla o dönem bende bi etkisi olan bi durum söz konusu olsa kesin hatırlardım :honk:

ama erkekler saklıyor bunu cidden. şimdi eski sevgilimle bi olay geldi aklıma adamın ilk vermesi gereken cevap sevgilim var olması gerekirken o 2.de tercih etmişti misal :honk: bak yine sinirlendim .s.s

14 ocak 2014te ne oldu acaba bi an durdum düşündüm de hatırlayamadım valla o dönem bende bi etkisi olan bi durum söz konusu olsa kesin hatırlardım :honk:

ama erkekler saklıyor bunu cidden. şimdi eski sevgilimle bi olay geldi aklıma adamın ilk vermesi gereken cevap sevgilim var olması gerekirken o 2.de tercih etmişti misal :honk: bak yine sinirlendim .s.s

Aman aman sakinnn lostum dostum sen sinirlenince forum sallanır ;)

Bende hatırlayamadım ne olduydu ki seni bu konuyu açmaya mecbur bırakan
Neyse bi ara sen ben üçümüz yuvarlak masa tolantısı yapar çözeriz (:)

Aman aman sakinnn lostum dostum sen sinirlenince forum sallanır ;)

Bende hatırlayamadım ne olduydu ki seni bu konuyu açmaya mecbur bırakan
Neyse bi ara sen ben üçümüz yuvarlak masa tolantısı yapar çözeriz (:)

yok ya sinirlenmek iyi geldi bi kez daha soğudum :honk:

3. kim ki :dyg:

Kızı erkeği yok artık herkes bu düzende.
Sadakat diye bir şeye sahip olmadıkları için gözleri hep dışarıda olup mutlakada bir tane yedeğe sahip olurlar.

saklamanın doğru birşey olduğunu düşünmüyorum..
ama böyle görmemiş gibi davranmanında doğru olduğunu düşünmüyorum..
ölcüsüne göre davranmak daha iyi..
kimileri var ulu orta fazla samimi konuşmalar yapar bunları da..
kimileri var sorarsın yok der aslında var bunları da..
doğru bulmuyorum..
saklamanın manası da yok..

Geri