Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Cadidan ıspanakli kek olayı :D

Bekir

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    39
selam herkese malum herkez ya pasta tarifi yada yemek vs vs gibi şeyleri yaptığını anlatır ben ise tam tersi nasıl yapamadığımı paylaşacağım çok çok geçmiş zaman da çok geçmiş dediğime bakmayın 2 senecik oldu birgün canım sıkıldı nette yemek pasta tariflerine bakarken birden şu cin gözlerime ıspanaklı kek tarifi ilişti hadi bakalım ne var aman ya ben bu işi yaparım dedikten sonra bismilah dedim başladım da başlamaz olaaydım 4 saat büyük büyük uğraşlardan sonra ortaya uzaylılara benziyen bir pasta çıktı zevkle evdeki kardeşlerime arkadaşlarıma ikaram ettiğimde heyecanla ee ee evet eee nasıldı diye sorduğum da senmi yaptın dediklerinde gururla heya ben yaptım nasıl ama büyük usta işi bu kim demiş ben bu işi bilmem diye böbürlensemde hemen yorumlar geldi ilk yorumu yapan kurban dikkat ediniz kurban diyorum küçük kardeşim oldu diğerleri sus pus renk değişe değişe yediler küçük kardeşim yok şöyle olmuş ben eee yok böyle olmuş ben ee dedikçe bu detaylı yorumlara girdi bende derin bir nefes aldım ne tabağı anlarsınızya işte şey kafasına indirdim dayanamadım çünki 4 saat ayakta kaldım gerçekler çok acı geldi
biggrin.gif

Üst Alt