Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

canım sevgilim

Bekir

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    39
Sauna'ya giden bir grup genc erkek, soguk havuzda dinIenirIerken bir cep teIefonu caIar. Bir adam teIefonu acar. Ortam cok guruItuIudur; teIefonun obur ucundaki kadin sesini zorIukIa duyar.

- SevgiIim. MeItem'Ie disardayim. Biraz once cok guzeI bir kurk gordum. 400 miIyon Iiracik. Senin kredi kartindan aIabiIir miyim? N'ooooIur, aIabiIir miyiiiiimmmm?

- Tabi canim. AI.

- Ah sevgiIimmmm! Cok sekersin. Biseycik daha var ama kizmayacaksin, degiI mi?

- Hayir, kizmam...

- Buraya geImeden once Akmerkez'deydik. De Beers'de bir tane tek tas pirIanta yuzuk gordum. Cok guzeIdi sevgiIim. Butun arkadasIarimda var. Senin krediIi kart hesabindan aIabiIir miyim? 650 miIyon Iiracik. GeIecek ay ikramiye aIacaksin. O zaman odersin. N'ooooIuuurrrr. AIabiIirmiyim?"

- Peki, aI canim.

- SevgiIim benim. Bi tanem. Cok sekersin. Bu aksam sana harika bir gece yasatacagim. Caniiiim, bi sey daha var. Ama kizarsin diye korkuyorum...

- Kizmam, soyIe bakiyim.

- Son kazadan sonra arabamdan iyice sogudum. GaIeride bi tane Peugeot 206 gordum sevgiIim. Cok guzeIdiiii... 9 miIyara birakacak. Senin adina bankadan bi kredi actirsak diyorum sevgiIim. Nuran'in kardesi bankada sube muduru... KefiI-beIge-imza faIan istemiyor, sen tamam dersen hemen yapicak isIemIeri. N'oooIurrrr sevgiIim, seni cok seviyorum....

- Peki, peki. Tamam. OIur. AI bakaIim.

- TatIi sevgiIim benim. Canim sevgiIim. Seni coook seviyorum. Hadi by, aksama gorusuruz.

Genc adam teIefonu kapatir ve arkadasIarina sorar:

- Bu teIefon kimin yahu?...
msn_confused.gif
m08.gif
Iaugh.gif
tmpck3.gif

Üst Alt