Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Çocuklardan Tanrı'ya mektup

Soldaderas

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    119
AAgpUn6.img

3 VE 9 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARDAN TANRI'YA MEKTUP YAZMALARI İSTENİRSE...

AAgpUn9.img

ELLEN, 3 YAŞINDA
Sevgili Tanrı, bulutlardan biri yüzünü öyle korkunç yaptı ki ödüm koptu. N'olur söyle ona bir daha öyle yapmasın.

AAgpRKc.img

NORMAN, 4 YAŞINDA
Sevgili Tanrı, zürafaların görünümünü isteyerek mi böyle yaptın, yoksa yanlışlıkla mı oldu?

AAgpWYa.img

SYLVİA, 5 YAŞINDA
Sevgili Tanrım, oğlanlar kızlardan daha mı üstün? Bilmiyorum sen de onlardansın ama gene de dürüst olmaya çalış.

AAgpUnc.img

NAN, 5 YAŞINDA
Tanrıcım, üst kattakiler durmadan bağıra çağıra kavga ediyorlar. Bence yalnızca çok iyi arkadaşların evlenmesine izin vermelisin.

AAgq9Yq.img

RİC, 5 YAŞINDA
Sevgili Tanrı, şu andaki eksiklerimi sayıyorum: Yeni bir bisiklet, bir kimya seti, köpek, film makinesi, beyzbol eldiveni. Hepsini gönderemezsen birazı da olur. Seni seven Eric. (Not: Noel Babanın olmadığını biliyorum.)

AAgq7l4.img

JANE, 6 YAŞINDA
Sevgili Tanrım, insanların ölmelerine izin verip yenilerini yapmak yerine neden elindekileri tutmuyorsun?

AAgpZAz.img

LARRY, 6 YAŞINDA
Tanrım, İncil'de neden hiç karının adı geçmiyor? Yoksa İncil'i yazarken daha evlenmemiş miydiniz.

AAgq9Yw.img

MİCHELLE, 6 YAŞINDA
Sevgili Tanrım, eğer Tanrı ben olsaydım bu kadar iyi olmazdım. Bunu aklından çıkarma.

AAgqklU.img

JODİE, 6.5 YAŞINDA
Sevgili Tanrı, sen tuhaf ne yaparsan yap herkes hayran oluyor; ama ben ufacık bir şaka bile yapsam yiyorum fırçayı.

AAgpZAE.img

AUDRE, 8 YAŞINDA
Tanrım, insanlara ruhları her zaman doğru mu dağıtıyorsun? Yanlış yapabilirsin.

AAgqklY.img

MARK, 8 YAŞINDA
Sevgili Tanrı, eğer hiç kimse bilmeyecekse iyi olmanın ne yararı var?

Üst Alt