• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Dışarıda sigara içen bayanlar hakkında ne söyleyebilirsiniz?

ELizanGüL

"Şüphe ettiğin ne varsa vazgeç"
MFC Üyesi
MFC Puanı
1,623
Dışarıda sigara içen bayanlar hakkında ne söyleyebilirsiniz?

Gerçeği söylemek gerekirsek başka bir gözle bakarlar dışarıda bayana sigara içerken.. Olabilir içebilir bana göre...

Canı çekmiştir o an ne yapsın..
Olur öyle. :)

bencede içebilir ama ben bayana sigarayı yakıştıramıyorum, yobazlık olarak algılanmazsın sadece hoşluk bakımından yoksa istedikleri gibi içebilirler sonuçta ayıp değil yasak değil :)

Sigara içmeyen birisi olarak bayan erkek farketmiyor neden içerler anlamam :p

içebilir normaldir bence,

sigara kullanmayan biri olarak içmeseler daha iyi tabii

yadirgamam yada elestirmem..Kendi tercihi, kizkardesimde Aynisini Yapiyor cunku :)

Herşey erkeklere özel zaten
Ataerkil toplumun dayatmaları
Ne bayan. Da ne de erkekte sigarayi tasvik etmiyorum

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle doğru bulmuyorum

kendimede aynını diyoru zıkkım olsun haha :D ne dicem afiyet olsun tanıyorsam cayıda ben ısmarlıyım bana ne :D içsin

buna benzer bi soru vardı sanki.. orada da yazdım.. sigara içmenin de cinsiyeti yok.. kadının da erkekin de içmesi hiç hoş değil.. çok kötü duruyor..

isterse esrar içsin bize ne ? böyle bir şeyden rahatsız olabilmem için o kişinin benim hayatımda bir rolünün olması gerekiyor.

Geri