Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Doğalgaza %18.7 zam !

derun

HuZuR
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -3
Türk filmlerdeki kötü karakterler gibi güldüğünüze göre trilyoner olmalısınız.. zengini daha zengin fakiri daha fakir yaptı bu hükümet zira.. neyse siyaseti sevmem akpyi hiç sevmem.. selametle..

Siyah7

Tabi ya Şekilsiniz Ya
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -134
doğrudur. olabilir. haklıda olabilirsiniz Lakin. ben zenginde değilim trilyonlarımda yok. seviyorum adamı arkadaş napabilirim

Peki son birşey söyliyeyim. bana oy verilicek bir tane düzgün adam söyleyin bir tane vardı gözümde rahmetli muhsin yazıcıoğlu

Başka birtane düzgün biri ? kim madem bozuk bir zihniyetim aydınlatın beni görüşümü değiştirin. doğru olanı söyletyin

SeRDaR

İnsanın kullandığı ilk alet, başka bir insandır...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    30
Tamam kardeşim sen sevmeye devam et. Senin insanını yolmaya devam etsinler, sen yine sevmeye devam et.
Yoktan çok almaya devam etsinler..
700 tl maaşla ev kirası verip, doğalgaz, elektrik, su parası verip, evini geçindiripte birde üstüne çocuğunu okula gönderenlerin bol bol duasını alıyorsun zaten...
O yüzden sevmeye devam edin...

Öyle yada böyle Eskişehir'de Büyükşehir belediyeyi akp nin en çok istediği yer olarak bilinmesine karşın verdirmememizle gurur duyuyorum ben...

Siyah7

Tabi ya Şekilsiniz Ya
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -134
eyvallah bende aynı durumdayım zamlardan hoşnut değilim Lakin. ondan başkada bir seçenek bulamıyorum varsa bu ülkeyi adam gibi yönetecek biri söyleyinde bilelim birader

SeRDaR

İnsanın kullandığı ilk alet, başka bir insandır...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    30
Tamam anlaştık kanka. Msndekileri buraya atmamız sakıncalı olur ama :D
O zaman Forza İran ! :D

derun

HuZuR
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -3
Siyah forumdaşım bir kere bu ülkede oy verecek bu ülkeyi yönetecek adam yok olanda bizim cebimize elini atıyor ama olsun ne yapalım hiç olmamasından iyidir diye oy verenlerin yüzünden akp bu kadar rahat.. ve onların bu şekilde rahat davranması neticesinde gelecekte bir çok tehlikede bizleri bekliyor.. bunlara girmek istemiyorum yalnız size karşı bozuk zihniyet olarak düşüncem yok şahsi olarak düşüncem insanların oy verdikleri parti başkanına olan sempatisinden ziyade o partinin ülke adına gelecek adına ne yapıp yapmıyacağını değerlendirerek vicdani olarak oy kullanmasıdır.. bu sizin kişisel özgürlüğünüz elbette isteyen istediğine oy vermekte haklı.. dediğim gibi bizi ve bizden sonrakileride düşünerek hareket etmeliyiz ki bu ülke zaten yeterince terördü ekonomiydi, eğitim alanında zorluklardı vs bir çok alanda mücadele etmek zorunda kaldı.. bu millet dişiyle tırnağıyla dünyanın en güzel bölgesinde haritanın en iyi yerinde dış düşmanlarına karşı ayakta durmaya and içti.. bunu tehdit eden tutum ve davranışlardan kaçınmalı bu yolda içten ve gizli davranan dost gibi görünüp düşmanlık yapan hainlere karşı uyanık olup birlik olmalyız.. oy verecek partimi yok ha o zaman yanlış partiye oy verme ki vicdanın rahat olsun.. erol taş gibi gülmesen vallahi tek bir laf etmiyecektim :) o nihahaha efekti bitirdi beni.. : )

Siyah7

Tabi ya Şekilsiniz Ya
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -134
haklısınız bu konuda ülkenin durumu hiç de iç açıcı değil Lakin dediğim gibi. ben çok boş oy attım . cok kafam atarsa yine boş atarım oyumu ama. bu ülkeye kim gelirse gelsin. bu devran böyle gidecek çünkü kendi şuurlarına göre haraket etmiyorlar. edemiyceklerde ülkeyi başa gelenler yönetmiyor çünkü.

derun

HuZuR
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -3
son seçimlerde çok düşündüm.. vaktiyle chp oy atardım gel gör ki kılıçdaroğlu'nun tutum ve davranışlarından haz etmiyorum asker kökenli Atatürkçü ve gözlemlediğim kadarıyla duruş ve söylevleriyle kendime yakın bulduğum Osman Pamukoğlunun partisine oy verdim.. üstelik barajı geçemiyeceğini bile bile oy verdim oyum boşa gitmedi bence zira yanlışı seçmedim gerçi ban agöre yanlış başkasına doğru gelir ama en azından vicdanım rahat.. bu ülkede parti liderleri dış mihraklarca maşa gibi kullanılıyor kullanılmaya razı gelmeyenide harcıyorlar ne yazık ki.. sonumuzu Allah hayr etsin inşaAllah..

Üst Alt