Yaa canım benim teşekkür ederim. Bitanesin değerli arkadaşım benim.İyi ki varsın.
Hepimiz inşaallah. Teşekkür ediyorum ^-^Sevdiklerinle yaşlan.
Teşekkür ederim kuzum düşünmen yeter.Sende seviliyorsun hep birlikte güzel günlere :s26:Aaa ben açacaktım ama tüh kaçırdım.
Doğum günün kutlu olsun canım, mutlu yıllar.
Seviliyorsun kocaman öpüldün.![]()
:s58: iviit o benimmmAy ay cadıların prensesinin doğum günümüymüşsağlıkla, mutlulukla, ailen ve sevdiklerinle nice mutlu yıllara güzellik kocaman öpüldün:f36:
Güzel dileklerin için teşekkürler. Hep birlikte diyorum ve pastaya bayıldığımı söylemek istiyorum.Nice Senelere BuKa herşey gönlünce olsun güzel sağlık ve neşeli bir sene olması dileğiyle, her ne kadar daha çok tanıımasamda cana yakın oluşum oyunlarda bana eşlik edişinden dolayı böyle güzel bir pastayı yememde sakınca görmedim
![]()
hediye olarakta Korean air ile jeju adası da tatile ne dersin
![]()
ve jeju adası:s41:
![]()
Amin canım hepimizin inşaallah. Çok teşekkür ederim :s26:@BuKa iyi ki doğdun canım
Nice hayırlı yaşların olsun inşaAllah:*
Tüm cadı konseyi olarak toplandık başımızı Sezen çekiyor yanımda Fatma NaZzZ tabiki beni unutmayalım doğum günününü kutluyoruz.
pastanıda kendi ellerimizle yaptık.
İşallah beğenmişsindir senin gibi güzel bir cadıya anca cadılı pasta yakışır diye düşündüm.
Çok seviyorum seni bu tatlı cadılığın iyiki var iyiki doğdun benim güzel cadım![]()
Çok teşekkür ederim canım hep birlikte inşaallah :f36:BuKacım nice mutlu senelere, herşey gönlünce olsun :f30:![]()
Teşekkür ediyorumBuKa Nice mutlu senelere inşallah![]()
Sağolasın Sefa Hepimiz insaallahDoğum Günün Kutlu Olsun Buka Nice Senelere
Canım benim teşekkürler güzel yüreğin ve dileklerin için bende öpüyorum seniii ;*BuKa bebeğim hayırlı güzel ömürlerin olsun inşallah cok cok cok opuldun cadilarin kralicesi pambik yureklim muahhhhh