-
-
-
- MFC Puanı
- 29,224
Çok tatlı hanım hanımcık bir kız :f33:
İyi ki gelmiş
paylaşımlarını da ayrıca beğeniyorum.
İyi ki gelmiş
Çok tatlı hanım hanımcık bir kız :f33:
İyi ki gelmişpaylaşımlarını da ayrıca beğeniyorum.
Fazla muhabbet etmedik fakat hanım hanımcık oyunlarda gordugum kadarıyla da baya hos sohbet birisi sevecen cana yakın hamarat mi hamarat yazılarını burada goremedim ama gerçekten güzel yazan ve ps baya başarılı bir gün sohbetimizde olur ınsbirde biran önce iyi olur umarım.. :s75::s75:
Canımmm Ebrar 'ım la çok yakın zamanda tanıştık.Çok seviyorum kendisini,tatlı dilli,cana yakın,şaka kaldırabilen kafa dengi birisi
İyi ki tanımışım dediğim kişiler arasına girdi :*
Umarım uzun yıllar süren bir dostluğumuz olur![]()
Oyyy oyyy oo benim ballı lokmam güzel bacım + gelin adayım rabbim burda tanışmamıza vesile oldu güzel bir dostluğu var güzel kalbi gibi cok seviyorum kendisini hep mutlu olması dileğiyle bal kız :a66:
Ebrar denilince aklıma gelen,
Yeşil, Beyaz, Şişman, Bebek.
Canım teşekkür ederim üye sözlüğümü açtığın için bende buraya iyiki gelmişim diyorum sizleri tanıdım :f36::s23:
Gece'cim teşekkür zaman ayırıp yorum yazdığın için :s23:
Duygularımız karşılıklı demekki bende senin için aynı şeyleri düşünüyorum da niye hiç muhabbet etmedik ki bizGel dedikodu yaparız azcık
![]()
Teşekkür ederim canım :f36:
Aşkommm benim kalbi güzelim zaman ayırıp yorum yazdığın için teşekkür ederim ;*
Bende seni çok seviyorum :u11:
İnşallah canım upuzun yıllarımız olsun seninle :a66:
Oyyy kaynanaların en bitanesi en harikası bitanecik kaynanacım benim bende seni çok seviyorum sende ailenle hep mutlu ol inşallah yüzün hep gülsün :a66:
Aşkımıda çok öp benim için söyle başka kızlara bakmasın :u11:
Teşekkür ederim.
Ebrar'ı severim kardeşimitam bir kardeştir ama böyle içten samimi bazende över bazen gömer daha çok gömer ama :s95: :s95: Kendi halinde bazen sessiz olur bazen coşar
sonra birde son derece gıcıktır mesela
şimdilik yeter bunlar daha sonra devamını getiririm
![]()
![]()
Birkez sohbetimiz olmuştu. Çok sakin ve hanımefendi kişiliği ön plana çıkan sevilen bir arkadaş. Kişisel sayfasıda çok güzel![]()
@Ebrar . Herhalde , avatar yapmaktan nefret ettiren kişi olabilirim![]()
![]()
Beni hiç kırmaz , bana vakit ayırır isteklerimi hemencecik ( Sonuçta ben istiyorum :s5: )yapar birtanedir o![]()
Kendisi forumda görmekten ve sohbet etmekten inanılmaz keyif alıyorum. Çok eğlenceli , kibar , iyi kısacası mükemmel denilesi bir kişidir. :s26:
İyi ki buradasın , bizimlesin. ( Ben varım sonuçta tabiki burada olacaksın , ki benden izin almadan bir yere gidemezsin orası ayrı tabi :s5: )
Seni seviyorum , sevgili dostum. :s26:
Forum içinde herkes tarafında sevilen ve dertsiz tasasız bir arkadaşımız. Forumu çok sahiplendi, sende iyiki bizimlesin