• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Erkekler neden alyans takmayı sevmez?

Peony

Onursal Üye
MFC Puanı
29,234

Yeni evlenen erkekler veya yıllardır evli olan bazı erkekler alyans takmayı sevmezler. Bu onların sadakatsiz ya da anlayışsız olduğunu gösterir mi? İşte bu sorunun cevabı! Burada önemli olan şey eşinizin yüzük takmamak için nasıl bir gerekçe sunduğu! Rahatsız ettiğini mi söylüyor? O zaman parmağına göre tekrar ayarlatmayı teklif edebilirsin.

Kaybetmekten mi korkuyor? O zaman sigorta yaptıralım önerisinde bulun. Elleriyle çalışıyorsa iş dışında takmasını isteyebilirsin. Kısacası bahanelerini çürütebilirsin.

Ancak eşin sana yüzüğü taktığını söyleyip istemediği zamanlarda çıkartabilir. Bu yüzden bu konuyu çok da dert etmek boşu boşuna can sıkıntısı yapmana neden olur. Zaten eşinin sana sadık kalmasını o yüzüğün sağlayacağını düşünüyorsan başka konulardaki sıkıntılarını irdelemelisin. Günümüzde parmağa takılan bir yüzük kadın ve erkekler için çok caydırıcı olamayabiliyor.

Alıntı

Erkek olmadığım için bilemiyorum da.

Alyansını parmağına değil yüreğine taksın ;)

Yüzük dediğin nedir ki, sokağa çıkarken çıkarır evine dönerken takar.

Bilemeyeceğim amannnn o alyansı hakkıyla taşıyabilecek insan olsun hayatımda. :y
Hayırsızın hiç gereği yok.

Alyansın ağırlığı gramlarla ölçülür sorumluluğu tonlarla.
Ben parmağımdan çıkarmam ama parmağında alyans olan herkeste de sadakat var diye bisey yok.
Yani Liya nın dediği gibi önce kalbine takacaksın.

Yeni evlenen erkekler veya yıllardır evli olan bazı erkekler alyans takmayı sevmezlerBu onların sadakatsiz ya da anlayışsız olduğunu gösterir mi? İşte bu sorunun cevabı! Burada önemli olan şey eşinizin yüzük takmamak için nasıl bir gerekçe sunduğu! Rahatsız ettiğini mi söylüyor? O zaman parmağına göre tekrar ayarlatmayı teklif edebilirsin.

Kaybetmekten mi korkuyor?

O zaman sigorta yaptıralım önerisinde bulun. Elleriyle çalışıyorsa iş dışında takmasını isteyebilirsin. Kısacası bahanelerini çürütebilirsin.

Ancak eşin sana yüzüğü taktığını söyleyip istemediği zamanlarda çıkartabilir. Bu yüzden bu konuyu çok da dert etmek boşu boşuna can sıkıntısı yapmana neden olur. Zaten eşinin sana sadık kalmasını o yüzüğün sağlayacağını düşünüyorsan başka konulardaki sıkıntılarını irdelemelisin. Günümüzde parmağa takılan bir yüzük kadın ve erkekler için çok caydırıcı olamayabiliyor.

bi halkaya saadet sadakat bağlanmaz bana sacma geliyor ben alyans takmazdım sahsen bi gun evlenirsem zira çok alakasız bana sacma geliyor ..

Benimki de takmıyor bahane uyduruyor eee bende takmıyorum .
Kısasa kısas ama umrunda değil

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri