Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

  • Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Etin yumuşacık pişmesi için...

RedCat

MFC Üyesi
  • Üyelik Tarihi
    6 Kas 2015
  • Mesajlar
    166
  • MFC Puanı
    8
Etin yumuşak olması için haşlama suyuna limon ya da sirke katın. Eğer eti kızartacaksanız bir gece sirkeli ve sıvıyağlı sosun içinde bekletin. Sosun içine taze mevsim yeşilliklerinden ince ince kıyarak lezzet katabilirsiniz. Eti kızartırken tekrar yağ koymanıza gerek yok.

Fırında et yaparken, fırını iyice ısıtın. Izgarayı yağladıktan sonra etleri koyup birkaç dakika sonra ısıyı düşürün. Böylece etiniz sertleşmez.
 
Üst Alt