-
- Üyelik Tarihi
- 2 Ağu 2016
-
- Mesajlar
- 11,694
-
- MFC Puanı
- -894
Malzemeler :
Taze fasulye
Sarımsak
Sirke
Tuz
Hazırlanışı :
ilk olarak turşu suyunu hazırlayın. Bunun için 1 lt. suyu kaynatın, kaynamaya başlayınca üzerine 1 çorba k. tuzu ekleyin. Tuz eriyince ocaktan alıp soğutun.
Taze fasulyeleri yıkayıp ayıkladıktan sonra bütün olarak kaynayan suyun içine atın. Rengi dönünce kaynayan sudan alıp soğuk suyun içine atın. Hazırladığınız fasulyeleri kavanozun içine özenle dizin. Aralarına bütün sarımsak da serpiştirin. Daha sonra turşu suyunu ve sirkesini döküp kapağını sıkıca kapatın.
NOT: 1lt. turşu suyu için sirke ölçüsü 1 çay bardağıdır. Ayrıca turşularınızı hazırladıktan sonra 1 hafta hergün kapağını açıp kapatarak gazını alırsanız daha iyi sonuç alabilirsiniz.
Taze fasulye
Sarımsak
Sirke
Tuz
Hazırlanışı :
ilk olarak turşu suyunu hazırlayın. Bunun için 1 lt. suyu kaynatın, kaynamaya başlayınca üzerine 1 çorba k. tuzu ekleyin. Tuz eriyince ocaktan alıp soğutun.
Taze fasulyeleri yıkayıp ayıkladıktan sonra bütün olarak kaynayan suyun içine atın. Rengi dönünce kaynayan sudan alıp soğuk suyun içine atın. Hazırladığınız fasulyeleri kavanozun içine özenle dizin. Aralarına bütün sarımsak da serpiştirin. Daha sonra turşu suyunu ve sirkesini döküp kapağını sıkıca kapatın.
NOT: 1lt. turşu suyu için sirke ölçüsü 1 çay bardağıdır. Ayrıca turşularınızı hazırladıktan sonra 1 hafta hergün kapağını açıp kapatarak gazını alırsanız daha iyi sonuç alabilirsiniz.