Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

  • Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

FERHAT GÖÇER ORDU' da (Ordu Üniversitesi 5′inci Bahar Şenliği)

PERFİNYA

MFC Üyesi
Konum
Dünyadan
  • Üyelik Tarihi
    25 Ağu 2008
  • Mesajlar
    740
  • MFC Puanı
    -48
Sanatçı: FERHAT GÖÇER
Konser Tarihi: 23 Mayıs, 2012 - 20:00
YER: Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Yerleşkesi Şenlik Alanı - Ordu



KARMATE

Karmate, "Karadeniz kültürünün müziğini icra edebilmek; özveri, en önemlisi sorumluluk gerektirir" diyerek başladığı müzik yolculuğunda, popüler kültürle yozlaştırılan, sözde Karadeniz müziğine karşı; Lazca ve Karadeniz'de konuşulmakta olan diğer dillerde (Türkçe, Megrelce, Gürcüce, Hemşince, Rumca ...) söylenen destanları, ninnileri, türküleri hassas yapılarını bozmadan, akustik enstrumanlarla, yeniden yorumlayarak; evrensel boyuta taşımayı amaç ediniyor.

FERHAT GÖÇER

Dünya opera repertuarından günümüz şarkılarına, napolitanlardan şansonlara, rembetikolara; Türk Sanat Müziği’nin seçkin eserlerinden, Halk Müziğimizin örneklerine, hafif batı müziğinin nostaljik parçalarından günümüz müziğine kadar farklı müzik türlerini seyircisiyle buluşturan Ferhat Göçer, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Devlet Konservatuarı Şan Bölümünü bitirdi. Mecburi görevini tamamladıktan sonra İstanbul’a dönen Göçer, Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde Genel Cerrah olarak göreve başladı. Aynı zamanda kendine müzikte yeni bir hedef belirledi: Türk Müziğini aldığı klasik eğitim ile birleştirip, dünyaya tanıtmak. Bu hedefi doğrultusunda çalışmalarına ve Genel Cerrahlığa bugün de devam etmektedir.

Ferhat Göçer’in kurduğu ve Türkiye’nin tek şahsa özel senfoni orkestrası olan Metropol Senfoni Orkestrası ile konserler veren sanatçının ilk albümü 2005 yılının Ekim ayında yayınlandı. 2007 senesinde ikinci albümü olan 'Yolun Açık Olsun ' ile ödül kazandı.

Ferhat Göçer, "Anadolu Aryaları" adlı projesi ile İstanbul'dan, Diyarbakır'a, Gaziantep’ten İzmir’e uzanan konserler gerçekleştirdi. Türk Müziğinin dünyaya açılmasında öncü role sahip olmak isteyen Ferhat Göçer; Gino Castelli, Alessandro Safina, Al Bano, Patrizio Buene, Emma Shaplin ve Michael Bolton ile verdiği konserler ile farklı ülkelerin müziklerine uzanan köprüler kurdu.



Fiyat:
Ücretsiz Halk Konseri
 
Üst Alt