Malzemeler
4 adet kabak
250 gr. lor peyniri
1 demet dereotu
2 çorba kaşığı sıvı yağ
Tuz
Fırında Sandal Kabak Tarifi
Kabaklar soyulup boyuna 2′ye bölünür. Çekirdekli kısımları temizlenir. Kaynayan suya atılıp 5 dakika haşlanır. Fı*rın kabına alınır. Diğer yanda lor peyniri (normal beyaz pey*nir de olabilir), dereotu, sıvı yağ ve tuz iyice karıştırılır. Hazır*lanan bu harç kabakların içlerine doldurulur. Fırında 30 daki*ka pişirilir.
4 adet kabak
250 gr. lor peyniri
1 demet dereotu
2 çorba kaşığı sıvı yağ
Tuz
Fırında Sandal Kabak Tarifi
Kabaklar soyulup boyuna 2′ye bölünür. Çekirdekli kısımları temizlenir. Kaynayan suya atılıp 5 dakika haşlanır. Fı*rın kabına alınır. Diğer yanda lor peyniri (normal beyaz pey*nir de olabilir), dereotu, sıvı yağ ve tuz iyice karıştırılır. Hazır*lanan bu harç kabakların içlerine doldurulur. Fırında 30 daki*ka pişirilir.