Forumda açmak istediğimiz konulara veya yazmak istediğimiz mesajlara nasıl video ekleyebiliriz sizlere bunu resimli olarak göstereceğim.
İzin verilen siteler;
Apple Music, Dailymotion, Facebook, Flickr, Giphy, Imgur, Instagram, Liveleak, Metacafe, Pinterest, Reddit, SoundCloud, Spotify, Tumblr, Twitch, Twitter, Vimeo, YouTube
Örnek olarak ben youtube'dan nasıl eklenir onu göstereceğim. Diğer siteler içinde mantık aynıdır.
1.Adım
Önce youtube.com'a giriş yapıp eklemek istediğiniz videya geçiş yapınız.

2. Adım
Bulunduğunuz video sayfasında videonun hemen altında video linkini kopyalayın.

3.Adım
Mesaj alanınızda;
Ekle / Medya tıklayınız.

4.Adım
Medya URL'si girin yazan yere kopyaladığınız linki yapıştırıp - Devam Et - tıklayınız.

SONUÇ:
Aşağıdaki gibi bir görünüm elde ettiyseniz işleminiz başarılı bir şekilde sonuçlanmış olacaktır.

İzin verilen siteler;
Apple Music, Dailymotion, Facebook, Flickr, Giphy, Imgur, Instagram, Liveleak, Metacafe, Pinterest, Reddit, SoundCloud, Spotify, Tumblr, Twitch, Twitter, Vimeo, YouTube
Örnek olarak ben youtube'dan nasıl eklenir onu göstereceğim. Diğer siteler içinde mantık aynıdır.
1.Adım
Önce youtube.com'a giriş yapıp eklemek istediğiniz videya geçiş yapınız.

2. Adım
Bulunduğunuz video sayfasında videonun hemen altında video linkini kopyalayın.

3.Adım
Mesaj alanınızda;
Ekle / Medya tıklayınız.

4.Adım
Medya URL'si girin yazan yere kopyaladığınız linki yapıştırıp - Devam Et - tıklayınız.

SONUÇ:
Aşağıdaki gibi bir görünüm elde ettiyseniz işleminiz başarılı bir şekilde sonuçlanmış olacaktır.