Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

ForumGeveze: Kazandibi :(

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
Geçtiğimiz hafta forum Coadminiçelerimizden meLda’nın evine konuk olduk. Bizi gerçekten çok iyi karşıladı, misafirperverliğinden ötürü buradan teşekkürlerimizi sunuyorum kendisine. Neden konuk olduğumuzu ilerleyen günlerde anlayacaksınız ben şu an sadece bir giriş yapmak istiyorum ve yaşanan bir olayı siz değerli forum sakinlerimizle paylaşmayı kendime edinmiş bir vazife olarak görüyorum.

Melda çok misafirperverdi gerçekten. İstediğimiz herhangi bişey olup olmadığını sordu benim de aklıma nerden geldiyse öğrencilik hali malum kazandibi yapsana bize dedim. Rengi attı bilmiyor musun yoksa kazandibi yapmayı dedim. Yok onu da nereden çıkardın ben sadece ne yapacağını merak ettim şimdi dedi. Ben de olsa güzel olurdu hani ama bilmiyorsan boşver dedim. Bunun üzerine hemen yaparım ne olacak ki dedi.. Ben de sevindim. Aradan geçen 2 saatin sonunda Melda’nın bize yaptığı kazan dibi :

Beklenen:

mzd1c.jpg

Aslında olan:

mzd2m.jpg

Melda kazandibini yanlış anlamış :( Şaşkınlığımı gördüğünde açıklaması:

Kusura bakma kazan yoktu ben de tava da iş görür diye düşünmüştüm yoksa görmez mi?.!

Muhabiriniz:Bir Lost

Üst Alt