-
-
-
- MFC Puanı
- 855
Geçtiğimiz hafta forum Coadminiçelerimizden meLdanın evine konuk olduk. Bizi gerçekten çok iyi karşıladı, misafirperverliğinden ötürü buradan teşekkürlerimizi sunuyorum kendisine. Neden konuk olduğumuzu ilerleyen günlerde anlayacaksınız ben şu an sadece bir giriş yapmak istiyorum ve yaşanan bir olayı siz değerli forum sakinlerimizle paylaşmayı kendime edinmiş bir vazife olarak görüyorum.
Melda çok misafirperverdi gerçekten. İstediğimiz herhangi bişey olup olmadığını sordu benim de aklıma nerden geldiyse öğrencilik hali malum kazandibi yapsana bize dedim. Rengi attı bilmiyor musun yoksa kazandibi yapmayı dedim. Yok onu da nereden çıkardın ben sadece ne yapacağını merak ettim şimdi dedi. Ben de olsa güzel olurdu hani ama bilmiyorsan boşver dedim. Bunun üzerine hemen yaparım ne olacak ki dedi.. Ben de sevindim. Aradan geçen 2 saatin sonunda Meldanın bize yaptığı kazan dibi :
Beklenen:
Aslında olan:
Melda kazandibini yanlış anlamış
Şaşkınlığımı gördüğünde açıklaması:
Kusura bakma kazan yoktu ben de tava da iş görür diye düşünmüştüm yoksa görmez mi?.!
Melda çok misafirperverdi gerçekten. İstediğimiz herhangi bişey olup olmadığını sordu benim de aklıma nerden geldiyse öğrencilik hali malum kazandibi yapsana bize dedim. Rengi attı bilmiyor musun yoksa kazandibi yapmayı dedim. Yok onu da nereden çıkardın ben sadece ne yapacağını merak ettim şimdi dedi. Ben de olsa güzel olurdu hani ama bilmiyorsan boşver dedim. Bunun üzerine hemen yaparım ne olacak ki dedi.. Ben de sevindim. Aradan geçen 2 saatin sonunda Meldanın bize yaptığı kazan dibi :
Beklenen:

Aslında olan:

Melda kazandibini yanlış anlamış
Kusura bakma kazan yoktu ben de tava da iş görür diye düşünmüştüm yoksa görmez mi?.!
Muhabiriniz:Bir Lost