Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

ForumHattı Admineleri

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
O27nN3.jpg

Forum hattı bayan adminlerinin makyajsız ve pasaklı hali objektiflerimize böyle yansıdı. Sanki biraz yaşlanmışlar, size de öyle gelmedi mi :honk:

Soldan sağa Armas LiyA Asia

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
Asianın gafa dadlı bir hali var. Arması yalnız bırakmışsınız. Vayhhhh cerencaazımmm makinayı elime tutuşturdular sen Çek dediler yoksa ben seni bırakmazdım :D

Ya hepiniz güzelsiniz kızlar ben şimdi çıtayı yükseltmiim diye foto çekmeyi kabul ettim yoksa ne modlukla ne de ayak işlerine bakmakla alakası yok :p :zuha:

P

Pisadam

Misafir
Yasemin o pantolon benimkilerden bile güzel ;d

Seç beğen al dizi adayları ;p

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
Olur anlaştık,

Yok bıyıklı değilim, o sevdiğim bir smiley genellkle onu kullanirim.

Daha şartlarımı söylemedim ki :honk:

:buforumdasmileysıkıntısıvarminimminimadminimSmileyi: :özgünolmakgüzelsmileyi: :şartlarımıkabuledersensenisanalaleminenkraladminiyapcamsmileyi:

Şimdilik kullanacağım smileyler bunlar :honk:

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
Şarkı var ya hani aşk hiç biter mi bi çorap fiyatında bi bişeyde bi başka bişeyde kalır diyor bir sürü bi şey saydırıyor :D tam hatırlayamadım ama sizin de öle oldu bi çantada bi pantolonda tazelendi işte :zuha:

Üst Alt