Gaiya Hizsizleştirme nedir?
Genel adıyla 5 parmak tek el diye okunur.Enerji sayesinde biyere vuruşumuzda parmak ve avuç kısmı acı hissetmez.tabi sadece gövdeden önce kalkan gibidir ve sivri saldırıların etimize batması gaiya tekniğini bozar.
BAŞLANGIÇ
Gaiya yapabilmeniz için psiball psivell cevirebilmekte olmalısınız.
BU İŞLEMİ İLK TEK PARMAKTA VEYA AVUÇTA YAPINIZ.
İŞLEM 1
parmağınızın veya avuç içinde mavi enerji ile kaplanmış halde olduğunu hayal edin.Mavi enerjinin üzerinde(ortasında) set veya sizin koyacağınız bir isim olsun veya logo parmağınızın veya avucunuzun enerjiyi coğalttığını hayal edin kısa süre sonra enerji çıldırmaya başlasın .
İŞLEM 2
kıpkırmızı olsun dahata artsın işlemi 1-2 dakika
İŞLEM 3
snra enerji yeniden sakinleşiyor ve yemyeşil bir hal alıyor ve üzerindeki isim veya logo belirginleşiyor.
İŞLEM 4
Gaiya ile korunan eliniz biryere (Metale veya duvara) carpıyor ve etkilenmiyorsunuz. elinizde bir ağırlık oluşsun ve yeşil enerji dönsün burda psiball gibi döndürün
Bir kaç defa deneyin
Eliniz gaiya yaptığınız zaman tamamen hssizleşirse:
avuç + 1 parmak hissizleştirme
1+1 parmak
3 + avuç
avuç + 5 parmak
calışın hepsini yapınca başardınıoz demektir.
alıntıdır.ben pek anlamadım ama paylaşmak istedim
))
Genel adıyla 5 parmak tek el diye okunur.Enerji sayesinde biyere vuruşumuzda parmak ve avuç kısmı acı hissetmez.tabi sadece gövdeden önce kalkan gibidir ve sivri saldırıların etimize batması gaiya tekniğini bozar.
BAŞLANGIÇ
Gaiya yapabilmeniz için psiball psivell cevirebilmekte olmalısınız.
BU İŞLEMİ İLK TEK PARMAKTA VEYA AVUÇTA YAPINIZ.
İŞLEM 1
parmağınızın veya avuç içinde mavi enerji ile kaplanmış halde olduğunu hayal edin.Mavi enerjinin üzerinde(ortasında) set veya sizin koyacağınız bir isim olsun veya logo parmağınızın veya avucunuzun enerjiyi coğalttığını hayal edin kısa süre sonra enerji çıldırmaya başlasın .
İŞLEM 2
kıpkırmızı olsun dahata artsın işlemi 1-2 dakika
İŞLEM 3
snra enerji yeniden sakinleşiyor ve yemyeşil bir hal alıyor ve üzerindeki isim veya logo belirginleşiyor.
İŞLEM 4
Gaiya ile korunan eliniz biryere (Metale veya duvara) carpıyor ve etkilenmiyorsunuz. elinizde bir ağırlık oluşsun ve yeşil enerji dönsün burda psiball gibi döndürün
Bir kaç defa deneyin
Eliniz gaiya yaptığınız zaman tamamen hssizleşirse:
avuç + 1 parmak hissizleştirme
1+1 parmak
3 + avuç
avuç + 5 parmak
calışın hepsini yapınca başardınıoz demektir.
alıntıdır.ben pek anlamadım ama paylaşmak istedim