Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Günlerden Perşembe...

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,420
@Gül34 abla konunu buraya aldım?

Y3LhPud.gif

Bana Sorma “N’olacak memleketin gidişi? Çarşambadan bellidir, perşembenin gelişi!”
L9K6dfc.jpg

Bunca zaman sonra, bir salı gününü alıp başka bir perşembeyle değiştirebilseydim, bir cümlenin yerine bir başkasını söyleseydim, bazen susmak yerine gerçekte ne istediğimi ona anlatabilseydim başka türlü olur muydu diye üzülmek neye yarar?
7CtacVF.jpg

Pazar, perşembe, Cuma. Ama elini tutunca. Neden korkarım. Bir su alır bedenimi götürür. Mayısta, ekimde hele sonbaharda

l13PYk1.jpg

“Perşembeleri saatlerce oturup beklerdim seni. Gelmeyeceksin diye ölesiye kaygılanırdım. Sürekli seni düşünürdüm, dua ederdim. Bilmiyordum, benden utandığını bilmiyordum ki.

IrjeAJc.jpg

Ne zaman gerçek yalnızlıktan söz etmeye başlanır? Perşembeden itibaren hafta sonunun gelişinden korkmaya başlayınca

Nur

Önce Hayaller Ölür, Sonra İnsan.
Özel Üye
  • MFC Puanı
    31,000
Tamam canım teşekkürler bilemedim için oraya ekledim ellerine sağlık

Üst Alt