• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Haksızken Gönül Mü Alırsınız İnat Mı Edersiniz?

Ragnar Lothbrok

Rakı Aşk İle Islanır;Aşk Rakı İle Uslanır.JosephCo
MFC Üyesi
MFC Puanı
-2
Haksızken Gönül Mü Alırsınız İnat Mı Edersiniz?

Kendimi hic Haksiz duruma dusurmedim , Pek ikili kavga ve olaylara dahil olmam..Olduki basima geldi Karsi tarafin yaptigi ataga gore bende harekete gecerim, ve asla ozir dilemem kendimi affetirmeye calismam.. Banane yani baslatmasaydi :D

Hep hakliydim kendimce
Ama haksizsam gönül alırım

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gönül alırım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gönül alırım, gönül aldırmam :sigara

Haksızsam o an ruh halime göre inat ederim ama bir süre sonra üzülüyorum haksızlık yaptığım için özür dilerim sonra..

Bazen sinirlenebiliyorjm, kızabiliyorum ama sonra geri üzülüyorum..
Tabii biraz da karşındaki kişiye bağlı..

İyi birisi ise zaten olay çözülüyor birden eskisinden de iyi oluyor aramız..
Ama takıntılı biriyse, kinci biriyse araya mesafeler giriyor..

Kendimi hic Haksiz duruma dusurmedim , Pek ikili kavga ve olaylara dahil olmam..Olduki basima geldi Karsi tarafin yaptigi ataga gore bende harekete gecerim, ve asla ozir dilemem kendimi affetirmeye calismam.. Banane yani baslatmasaydi :D
Cevaba bak ya asdf :D :D

Forumun muhtarı Henna'dan beklenecek cevap ^^
Haksız olsam bile öyle tartışırım ki laflar ortaya atarım ki haklı olurum mantığı :p

Hiç bişey yapmam. konusurum baktım ki karşıdaki hala aynı konuda güle güle. Uğrasamam kimseyle.

Geri