• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

HAYIRLI BAYRAMLAR

dELi

Sonuç: Ben şair oldum , Sen şiir..
Özel Üye
MFC Puanı
64
Merhaba MF. Ailesi. Ramazan bayramınızı en içten dileklerimizle kutlar hayırlara vesile olmasını temenni ederiz. Saygılarımızla sohbet.net

Hayırlı bayramlar abim senin de açtığın konu başlığı altında hem megaforum uye ve misafirlerinin hem de üm sohbet.net kullanıcılarının bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz. :)

Bütün Sohbet.net & Megaforum ailesinin Ramazan Bayramını Tebrik Eder.Nice beraber Bayramlara diyerek büyüklerin ellerinden küçüklerin ellerinden öperim. Harclıkları bekliyorum. :D

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız mubarek olsun!

Mutlu bayramlar :sigara

Bayramınız mübarek olsun.
Rabbim sevdiklerinizle birlikte nice sağlıklı mutlu bayramlara erişmeyi nasip etsin. :s68::f33:

aileniz ve sevdiklerinizle hayırlı bayramlar.
huzur evinde kimsesi olmayan yaşlılarımızı da unutmayalım bugün.

Sevdiklerinizle birlikte şeker tadında bayram geçirmeniz dileğiyle:)
HAYIRLI BAYRAMLAR ...

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun Mutlu Bayramlar Arkadaşlar ❤

İyi bayramlar herkese.
:)

@deLi, konuyu acman cok manidar olmus demden gecemicegim sorry:D:D
Cümleten ramazan bayramimiz kutlu olsun. Sevdiklerinizle huzur icinde guzel bayram gecirmeniz dileklerimle..
Hep birlikde ins daha nice bayramlar geciririz.

herkese hayırlı bayramlar dilerim.

Geri