Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Her gün Hz.Muhammed(S.a.v.),Sözü paylaşalım!!!

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,911
Ben başlıyorum. Canımız kalbimiz gözümüz peygamberimiz Hz.Muhammed(s.a.s.) bir kaç sözü;

Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyiliklerdir.
Haset, ateş nasıl odunu yer yutarsa iyilikleri yer yutar, mahveder.
Zengin, çok mala sahip olana denmez, zengin kalbi olana denir.
Kuvvetli insan, kendi kendini yenen insandır.
Kadere iman, Allah’ın birliği (tevhid ç.n.) inancı ile irtibatlıdır.
Mümin kardeşinle münakaşa etme, onun hoşuna gitmeyecek şakalar yapma ve ona yerine getirmeyeceğin bir söz verme.
Allah, ümmetimin kalplerindeki kötü arzu ve meyilleri, söz ve fiil haline çıkarmadıkları müddetçe affeder.
İlim öğrenmek erkek kadın tüm Müslümanlara farzdır.
Din kardeşlerine gelen belaya sevinme. Sonra Allah ona afiyet, sana bela verir.
En hayırlınız Kur’an’ı öğrenen ve öğreteninizdir.
İnsanlar babalarından çok zamanlarına benzerler.
Ne yaparsan, onun karşılığını göreceksin.
Güler yüzlülük kini giderir.
Mümin, bir delikten iki defa sokulmaz.
İyilik yap ehli olana da, olmayana da, ehline isabet ederse yerini bulur. etmez ise ehli sen olursun.
İnsanoğlu Allah’a karşı kurban gününde kurban kesmekten daha sevimli bir iş yapmamıştır.

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,911
Savaş eri, Allah için nefsi ile savaşandır.

Autocrat

"Korkaklıkta AR İlerlermekte ŞEREF Var"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -5
ricamdır ... Hz Muhammedin(S.A.V) deyişi atasozu sozu olmaz ondan olan hadisi seriftir... baslığı değişirsen sevinirim kardesim..

İman, yetmiş küsur derecedir. En üstünü “Lâ ilâhe illallah (Allah'tan başka ilah yoktur)” sözüdür, en düşük derecesi de rahatsız edici bir şeyi yoldan kaldırmaktır. Haya da imandandır.

(Buhârî, Îmân, 3; Müslim, Îmân, 57, 58).

Araf

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    37
Şurası muhakkak ki, oruçlunun iftarını açtığı zaman reddedilmeyen makbul bir duası vardır.Hz Muhammed.S.A.V.

Mihrimah

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    124
Sizin en fenanız; söz taşıyanIar, aranızı bozanIar ve insanIarı birbirine düşürenIerdir. Hz Muhammed S.A.V.

Üst Alt