• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İlhan Şeşen Filozof Mafya Rolünde

Üyelik Tarihi
11 Mar 2015
Konular
1,897
Mesajlar
3,366
MFC Puanı
15,160
İlhan Şeşen Filozof Mafya Rolünde

Ünlü sanatçı İlhan Şeşen, başrollerinde Cem Özer, Uğur Uludağ ve Cem Uçan'ın olduğu Tatlı Şeyler'de filozof mafya babasını canlandıracak.




Son olarak ‘İstanbullu Şarkılar’ albümünü çıkaran İlhan Şeşen, ilk kez bir mafya babasına hayat verecek. Şeşen, böylece Haziran ayını hem albüm hem de film heyecanı ile geçirecek. 23 Haziran’da vizyona girecek olan Tatlı Şeyler’in yönetmeni Uğur Uludağ, mafya babasına hayat veren Şeşen'i tavırları ve konuşma tarzından dolayı ‘filozof mafya babası’ olarak adlandırıyor. Tatlı Şeyler filminde iki modacı arkadaşın sürprizlerle dolu serüveni ele alınıyor.

GENİŞ OYUNCU KADROSU

İstanbul'dan Dalyan'a uzanan en tatlı yol hikayesi Tatlı Şeyler, Cem Özer, Uğur Uludağ, Cem Uçan, Demet Şaşmaz, Toprak Sergen, Ece Üstündağ (Bebek), Demet Tuncer, Sevil Akı, Sami Levi, Yiğit Uçan ve Barış Ataş gibi geniş oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor.





 
Üst