Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
asla oyle seyler etmem ben ellerimle sey ettırdım yaptımdı gorup gorecegı en güzel pastayı sundum ona ? kıymetımı bılın benım ? ınsanlık gorsun gozunuz ((((
Sevgili LeGoLaS Fatih cim; Sağlıklı, Huzurlu, Mutlu, Keyif alarak geçirdiğin, Gönlündeki muradına erdiğin, Hayırlı nice yaşlara. Yüreğin kadar güzel bir yaşam sürdürmen dileklerimle..
bende biraz geç kaldım ama LeGoLaS olsun sende pek genc degilsin zaten dogum günü partisi balonlar konfetiler patlatacagımız zamanı çoktan aştın bir ayagın çukurda ha aynı gün kutlamışız ha 3-5 gün sonra gözün topraga bakmaya baslamış ama olsun moral bozma bir kaç sene daha yaşarsın gibi sahi kaç yaşına girdin sen
saglıklı, mutlu, neşeli, bol paralı, güzel karılı ,boy boy cocuklu nice güzel yıllara Lego