• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İyiki Doğdun Efide, Mutlu Yıllar

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
MFC Puanı
1,903
2 Mayıs gerçekten güzel bir gün. Sevvdiğim iki insanın doğum günü. :a64:
Ben hiç cimli cımlı şeylerden hoşlanmam. Sevdiğim insana direk aitlik ekimi eklerim Ablacım değil ablamm. Doğum günün kutlu olsun ablam.
Herkese dilediğim üçlüyü senin için de diliyorum. Sağlık, huzur ve mutluluk ömrün boyunca seninle olsun. Mutlu yıllaaar :a66:

2 Mayıs gerçekten güzel bir gün. Sevvdiğim iki insanın doğum günü. :a64:
Ben hiç cimli cımlı şeylerden hoşlanmam. Sevdiğim insana direk aitlik ekimi eklerim Ablacım değil ablamm. Doğum günün kutlu olsun ablam.
Herkese dilediğim üçlüyü senin için de diliyorum. Sağlık, huzur ve mutluluk ömrün boyunca seninle olsun. Mutlu yıllaaar :a66:
Benim düşünceli kardeşim herkes unutmuştu ama ablası benim doğum günümü unutmamış :a61:

iyiki doğdun ailen ve sevdiklerinle birlikte sağlıklı huzurlu nice yaşlara inşallah

İyiki dogdun güzelim nice mutlu yıllara inşallah sevdiklrrinle seni seviyorum bidenem :a47::a47::a66::a66:

Musmutlu yıllar diliyorum

Doğum günün kutlu olsun Efide
Nice senelere sevdiklerinle birlikte inşallah

Efide 'mmm saglıkla, mutlulukla, sevdiklerinle nice mutlu yıllara:e11:

Nice güzel yaşlara :)

Geri