OBERON
MFC Üyesi
-
- Üyelik Tarihi
- 20 Kas 2016
-
- Mesajlar
- 3,156
-
- MFC Puanı
- 41
MALZEMELER
1 İri Palamut
2 Soğan
4 Diş Sarımsak
2-3 Sivribiber
2 Domates
2 Yemek Kaşığı Krema
Yarım Demet Maydanoz
2-3 Defne Yaprağı
2 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
Tuz Nane Karabiber
HAZIRLANIŞI
Balığı ayıklayıp kuyruk kısmını keserek fileto gibi açın. Yağlı kağıda yerleştirin. Üzerine halka halka kesilmiş soğançekirdekleri çıkarılıp dilimlenmiş domates sarımsak ve biberi yerleştirin.
Defne yaprakları tuz biber ve zeytinyağını ekleyin.Kağıdı sıkıca kapatıp önceden ısıtılmış fırında 30 dakika pişirin.
Not: Palamut yerine levrek veya kefal de kullanabilirsiniz.
1 İri Palamut
2 Soğan
4 Diş Sarımsak
2-3 Sivribiber
2 Domates
2 Yemek Kaşığı Krema
Yarım Demet Maydanoz
2-3 Defne Yaprağı
2 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
Tuz Nane Karabiber
HAZIRLANIŞI
Balığı ayıklayıp kuyruk kısmını keserek fileto gibi açın. Yağlı kağıda yerleştirin. Üzerine halka halka kesilmiş soğançekirdekleri çıkarılıp dilimlenmiş domates sarımsak ve biberi yerleştirin.
Defne yaprakları tuz biber ve zeytinyağını ekleyin.Kağıdı sıkıca kapatıp önceden ısıtılmış fırında 30 dakika pişirin.
Not: Palamut yerine levrek veya kefal de kullanabilirsiniz.