Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

  • Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kampta doğum yapan suriyeli anne

fqessquar222

MFC Üyesi
Konum
ESKİŞEHİR
  • Üyelik Tarihi
    17 Nis 2009
  • Mesajlar
    182
  • MFC Puanı
    59
Esed'in zulmünden kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeli aile, üzüntüyle mutluluğu bir arada yaşadı. Yaşadıkları zulüm sebebiyle ülkelerini terk ettikleri için üzüntülü olan Suriyeli aile, 2 gün önce dünyaya gelen bebekleri sayesinde mutluluğu yaşadı.

Çadır kentte dünyaya gelen minik oğlunu kucaklamanın mutluluğunu yaşayan anne, en çok Suriye'de olan annesinin yanında doğumunu yapamamanın üzüntüsünü yaşadığını söyledi.

Suriyelilerin bulunduğu Hatay'daki kamplarda sevinç ve üzüntü bir arada yaşanıyor. Kaldığı çadırda yeni doğum yapan Suriyeli bayan, bir yandan yeni doğan çocuğunu kucağına almanın mutluluğunu yaşarken, diğer yandan ülkesinden ayrı olmanın üzüntüsünü yaşıyor.

Suriyeli Anne, "Doğumumu ülkemde, ailem ve kardeşlerimin yanında yapmak isterdim." diyerek, buruk sevincini dile getiriyor. Baba ise "Benim 3 çocuğum var, son olarak iki gün önce dünyaya gelen bebeğin ismini Emini koyduk. Bir an önce yönetimin düşmesini ve evime dönmeyi istiyorum. Benim arzum bu." şeklinde duygularını dile getirdi.
 
Üst Alt