• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kaş Şekillendirme Yöntemleri

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
asumank73_135340902028.jpg


Long Time Liner

Uzun zamandır uygulanan boyama yöntemi şimdilerde kaş şekillendir için kullanılıyor. Organik boya kullanılarak derinin üst katmanlarına uygulanan işlem, dövmeden farklı. Dövme gibi deride tahribat yaparak kabuklanmaya neden olmuyor. Uygulama sonrasında aynı gün su ile temas edilebiliyor. Hücre yenilendikçe ciltteki boya atılıyor.

FUE

Saç ve kaş ekme yöntemi. Başın arkasından alınan saç foliküllerinin kaşta ekilmesi istenen bölgeye 0.8 milimetre çapında yuvalar açılarak oturtulmasına dayanıyor. Kaş bölgesine ekilen kıl saç gibi uzamıyor çünkü yüze olan kan akışı kafa derisine oranla daha az. Kadınlarda kaş ekimi hotmonal dengesizliklerden etkilendiği için dökülme riski taşıyor.

Kaşlarınız hızlı uzasın

Hızlı kaş uzaması için kan akışının hızlandırılması gerekiyor. badem yağı, susam yağı gibi besleyicileri masaj yaparak kaşlarınıza uygulayın. Kaşlarınızın uzamamasına cımbız ve iple alınma da neden olabilir. Bu nedenle Amerika'da kullanılan çay ağacı ağdası öneriliyor. Klasik ağdadan daha farklı olan ağda ile kaşlarınızı aldığınızda neredeyse hissetmiyorsunuz. Ağda gibi kaş alma makineleri de işinize yarayabilir.


İdeal kaş boyu

Kaş, göz ve alın çevresi bütün olarak ele alınmalı. Kaş göz bebeği arasının 2,5, kaş-saç çizgisinin arasının yaklaşık 5 cm olmasıdır. İdeal kaş uzunluğu ise burun kenarından göz içive dışına çekilen iki çizginin arasına çekilen doğru kadar. Yine de bu oran kişiden kişiye değişebilir.
 
Üst