• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kendinizi fotojenik buluyor musunuz?

Peony

Onursal Üye
MFC Puanı
29,234
Kendinizi fotojenik buluyor musunuz?

hayır :cat

kesinlikle hayır

LeGoLaS kaç pozda yakaladım ben onu biliyonmu:p

yaparım öyle şeyler Realist.

Tabi tabii gece gece bile canı sıkılıyor adam artissss gibi poz veriyo sonra de fotojenik deeeilim :y
Artisssss StigmatA :p StyLe abeyyy niye öle diyon yaw kelin güneş gibi parlıyor yüzünü bile göremiyos fotojenik cıkıyo :D

hic ama hic degilimdir :y

Tabi tabii gece gece bile canı sıkılıyor adam artissss gibi poz veriyo sonra de fotojenik deeeilim :y
Artisssss StigmatA :p StyLe abeyyy niye öle diyon yaw kelin güneş gibi parlıyor yüzünü bile göremiyos fotojenik cıkıyo :D

hic ama hic degilimdir :y

kelim fotojenik zaten :) ben yüzümden bahsediyorum :gulumse

okan agam videojenik :p

StigmatA videojenik ne demek açar mısın konuyu az :ddd klip felan mı cekiyo artis gibi çıkıyo gibi bişey :ddd

Ben pek fotojenik oldugumu düsünmüyorum. Ama bilimsel arastirmlara göre insan kendini her zaman ayna veya fotografta oldugundan daha cirkin görmeye meyilliymis. Yani cevremizdekilerin güzel cikmissin seklindeki avutmalari pek de yalan degilmis. :)

anlatamam yaşarım Sezen

StigmatA :p seninki gözde bizimki gamyonnn tekerimi hıı :hih

ZMPrYk.jpg

Geri