Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kingdom Online

Rinnar

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Oyun mmorpg türünde bir oyun. Daha önce oynuyordum, fakat bırakmıştım. Şimdi yeniden başladım ve şuan 8 levelim. Size oyunla ilgili biraz bilgi vereceğim.

Öncelikle, skill sistemi 3 farklı oluyor. Yani büyücü isek, Ateş Büyücüsü , Buz Büyücüsü , Şimşek Büyücüsü gibi 3 farklı dallara yöneliyoruz. Böylece her dalda farklı skill alıyoruz. Ayrıca sadece oyun boyunca 1 dal seçebiliyoruz.

Oyunda at sistemi var , bize bir at veriyor bu atla yolculuk yapabiliyoruz. Hızımız arttığı için avantajlı oluyor.

Moblara saldırırken skill üstüne R (Düz Atak) atarsak kombo oluyor , ayrıca bu kombolarla belirli pasif yeteneğe erişebiliyoruz. Bu ne demek? Cutting skillerinden örneğin vampir olanı aldıysak, 3 cutting olduğunda belirli bir yüzde o cutting skillinin pasifini kullanıyoruz.

Karakterleri şöyle sıralayalım;

Büyücü - Ateş Büyücüsü
Büyücü - Buz Büyücüsü
Büyücü - Şimşek Büyücüsü
Savaşçı - Cesur
Savaşçı - Katliamcı
Savaşçı - Koruyucu
Suikastçi - Dövüşçü
Suikastçi - Okçu
Suikastçi - Suikastçi
Şifacı - Dengeleyici
Şifacı - Şifacı (iyileştirici)
Şifacı - Yargıç

Şuanda suikastçi - suikastçi kasmaktayım. Bu dal , Stealth diye geçiyor. Levelim arttıkça daha çok bilgilendireceğim ^^

Üst Alt