Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kısa Mesajlar

nesimsek

Özel Üye
Özel Üye
  • MFC Puanı
    191
:)Minibüste yaşlı bir kadın yer istedi. Kendi ayakların üzerinde durmanın zamanı gelmedi mi teyze dedim. Küfür etti. Eski nesil çok saygısız.
*
*
Trafikte ambulansın peşine takılan fırsatçı.. Refakatçi de kalıcak mısın hastanın yanında? Ambulansın önünde kalasıca..
*
*
Adamın işi gücü yok kalkmış Farmvillede karpuzları toplamaya yardım et diye istek göndermiş. Irgat mıyım lan ben maraba mıyım?
*
*
Minibüste (pardon, şu parayı şöföre uzatır mısın) diyen yaşlı teyzeye (niye sen şöförle küsmüsün) diyen amca, idolümsün.
*
*
Kapalı olan antep fıstığını küçümseyerek tabağa geri atıp, tüm fıstıklar bitince o kapalı fıstığa elmas muamelesi yapıyorum.
*
*
Bu sabah otobüste, şoför bizi o kadar çok arkaya doğru ilerletti ki 1 gün önceye, pazartesiye geri döndük.
*
*
Evden kaçan kızları neden hep yalçın abi buluyor? o mu kaçırıyor acaba lan?
*
*
Dünyayı kadınlar yönetseydi muhtemelen savaşlar olmazdı; Devletler birbirine trip atar, küserlerdi.
*
*
Yaşıtların evlendi sen ne zaman evleniyorsun diye soran teyzelere, Yaşıtların öldü sen ne zaman ölüyorsun diyor muyuz?
*
*
Sevgilim kokunu özledim dedi, çoraplarımı gönderdim.. Ayrıldık.
*
*
Diyetisyen ekmeği kesmen lazım dedi, 3 aydır keserek yiyorum. Bi tuhaflık var ama dur bakalım, bi bildiği vardır herhalde..
*
*
Erkeklerde ortalama ömür 71 yaşına kadarmış. Dedem ise 83 yaşında. Yani 12 yıldır kaçak yaşıyo. Dedemi ihbar etmeyi düşünüyorum.
*
*
Facebook hesabı çalındığında sinir, stres yaşamayan tek insan tanıyorum babam; Adamın 5 arkadaşı var 4üyle aynı evde yaşıyor.
*
*
Şu hayatta tek imrendiğim kişi; Omo reklamında kendini çamura atıp eve gelince dayak yemeyen çocuktur.
*
*
Sevildiğini anlayan kaçıyor. Sanki borç isteyeceğiz, sanki giderken çöpü dök diyeceğiz, sanki git iki ekmek al gel diyeceğiz.
*
*
Evden çıkarken telefonumun şarjı full doluysa kendime duyduğum güveni, ne cebimde para varken ne de altımda araba varken hissetmiyorum.
*
*Kontörün var mı? ? sorusuna Yok, faturalı benim telefonum, al konuş cevabını veren adamın karizması hiç kimsede yok.
*
*
Saçlarını 3cm kestirip sevgilisinin fark etmesini bekleyen kadının çektiği duygusal yoksunluğu bilin ve o saçı fark edin beyler.
*
*
Birini tanımak istiyorsan kavga et çünkü insan sadece kavgada kendisi gibi davranır... Cümlesine inandığımdan beri yediğim dayağın haddi hesabı yok.
*
*
Derste biri sesli şekilde kitaptan bir sayfa okur da, diğer sayfaya geçmek için herkes aynı anda sayfayı çevirir ya.. İşte o sese bayılıyorum.
*
*
Işıklı ayakkabılarla gezip hava atmak için havanın kararmasını iple çeken çocuklardık işte.
*
*
El öpme, akraba ziyareti, harçlık toplama derken bayram çok yorucu bir aktivite oluyor, bayram sonrası da en az 5 gün resmi tatil olmalı.
*
*
İti an çomağı hazırla diyen atayla iyi insan lafın üzerine gelir diyen atayı yüzleştirip nedir sizin derdiniz diyesim var.
*
*
Türk erkekleri olarak bizde biliriz uçmayı, damdan dama atlayıp halkı kurtarmayı, süper kahraman olmayı ama işin içinde tayt var racona ters.
*
*
Birgün tıkladığınz şifremi unuttum linkinden kendini de unutsaydın cevabı gelirse, o siteyi ilkokul öğretmeniniz kurmuştur.
*
*
Kızlar lütfen arabesk rap yapan birisiyle ayrılmayın! Ayrılınca kahrınızı biz çekiyoruz.:)

Üst Alt