Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kişisel Websitesi Yandex İndeks Alamıyorum

Sepultura71

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Site Adı:Kişisel Website

Sitenin kullandığı altyapı : wordpress

Açıldığı Tarih:Kasım 2015

Kişisel web sitemi yayına açtım. Wordpress teması ile yaptım.Google İndexi alıyorum ama Yandex indexi alamıyorum. Neden böyle olduğunu da anlamış değilim. Neden olduğunu bilen varsa rica etsem yazabilir mi?

Ayrıca site hakkında yorumlarınızı da beklemekteyim. Eksiklerim neler olduğunu yazar mısınız?

Opi

#LoveWins
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    72
Merhaba,
Siten henüz çok yeni. Mümkün olduğu kadar her gün girdi girerek güncel tutmaya çalış.
Ayrıca indexleme olayı 'çat' diye olacak bir şey değil. Zamanla oturur.
Ayrıca yapmadıysan Yandex ve Google arama motorlarına siteni tanıt. Sitemap yüklemesi yap.

Analiz ettiğim kadarıyla sitemap eklentisi kullanmamışsın.

Yukarıda belirttiğim eklentiyi kur. Kurulum adımları için Google'da araştırma yap.

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,276
Site Adı:Kişisel Website

Sitenin kullandığı altyapı : wordpress

Açıldığı Tarih:Kasım 2015

Kişisel web sitemi yayına açtım. Wordpress teması ile yaptım.Google İndexi alıyorum ama Yandex indexi alamıyorum. Neden böyle olduğunu da anlamış değilim. Neden olduğunu bilen varsa rica etsem yazabilir mi?

Ayrıca site hakkında yorumlarınızı da beklemekteyim. Eksiklerim neler olduğunu yazar mısınız?

çaktırrrmadan site reklamı yapmanın yeni yolu bu olsa gerek !!!!

@
Pisadam @StigmatA @wItAmEn

wItAmEn

˙ʞǝɯǝןzı iɹɐןuɐןo ıuǝq ɹoʎüɹüʇsüʞ ..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    66
Weblink paylaşımı yapmak yasaktır. Konu mesajınız tarafımca düzeltilmiştir. Ilginiz için teşekkür ederim keyifli Megaforum'lar dilerim.

Sepultura71

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Merhaba,
Siten henüz çok yeni. Mümkün olduğu kadar her gün girdi girerek güncel tutmaya çalış.
Ayrıca indexleme olayı 'çat' diye olacak bir şey değil. Zamanla oturur.
Ayrıca yapmadıysan Yandex ve Google arama motorlarına siteni tanıt. Sitemap yüklemesi yap.

Analiz ettiğim kadarıyla sitemap eklentisi kullanmamışsın.

Yukarıda belirttiğim eklentiyi kur. Kurulum adımları için Google'da araştırma yap.

Teşekkürler...

Üst Alt