• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Közlenmiş Kırmızı Biber Turşusu

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
MFC Puanı
79

• 1 Kilogram Kırmızı Biber
  • 1 Çay Bardağı Zeytin Yağı
  • 8 Diş Sarımsak
  • Yarım çay bardağı Üzüm Sirkesi
  • Yeteri kadar Tuz
Yapılışı:
Biberler yikanir kurtulur.Firin tepsisinin icine yagli kagit* yada aluminyum folyo* uzerine biberler kucuk araliklarla yerlestirilir. 230 derecede isitilmis firinda iki taraflarida iyice pisip biberler yumusayincaya kadar kozlenir. Firindan cikardiktan sonra sicakken biberlerin kabuklari soyulur cekirdekleri cikartilir. Bir kase icinde kabuklarini soyup orta boyda dogradigimiz sarimsaklar, tuz, sirke ve zeytinyagi harmanlanir. Diger tarafta hazirladigimiz biberler butun olarak, hazirladigimiz sosa atilir guzelce karistirilir. Hemen yemege hazirdir daha sonra yemek icin cam bir kavanoz icine konulur agzi kapatilir. Kolay Gelsin..​

Ben bundan her yaz yaparımki ımm pek güzel oluyo akşam yedim daha

Biberi közleyip soymak sorun ama olsun değiyo

:) AntepLi oLupta bunu yapmayan'a bizim burda CahaL derLer CahiL derLer öL Git kayboL derLer :)

Antepli değilim ama bende yapıyorum bana kimse öl geber diyemez deşerim :D

Deşersin kardeŞim adminLere mSj Gönderip ZeyNa Nick Değişerek Karın_DeŞen_ZeyNa oLdu,talebinde bulunuyorum hemen ZeyNa :D :p

Geri