Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Legend

pinar90

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
MMORPG oyunlarının hastasıyız, fakat malumunuz Türkiye’de internet hızları ve kotalarının durumu ortada. Hiçbir zaman istediğimiz içeriği gönül rahatlığıyla indiremiyoruz. Bende bu dertleri sürekli çeken bir oyuncu olarak, yüksek dosya boyutuna sahip oyunların inmesini beklemekten sıkılmıştım. Onlarca gigabyte dosya indirmenin ardından tam oyuna girecekken bir o kadar da yama güncellemesi çıkması beni çileden çıkartıyordu. Bende browser üzerinden oynanan MMORPG oyunları ile bu soruna bir çözüm aramaya başladım. Çareyi Joygame’in yeni web tabanlı MMORPG oyunu legend online ‘da buldum. Üstelik oyunun normal mmorpg oyunlarından azı yok fazlası var. Aşırı derece de zevkli olan bu oyunun 14. Sunucu da oynuyorum. Yakın zamanda 15. Sunucu da açıldı. Denemek isteyenler olursa birlikte oynayabiliriz. Bunun için Legend Online Joygame - Ücretsiz Online MMORPG Oyunu linkine tıklamanız yeterli

CaSuaL

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
İnternet ortamında bi şöyle oyunlar oynayamadım gitti...

Üst Alt